Interpretare vis in care apare un buchet

0
6818
Interpretare vis in care apare un buchet

Interpretarea viselor in care apare un buchet. Daca visezi ca faci, daruiesti sau vezi un buchet de flori inseamna ai parte de echilibru sufletesc si de o dragoste profunda din partea partenerului de viata.

Acesta mai simbolizeaza si satisfacerea pe deplin a dorintelor, daca buchetul este de flori inseamna ca ai parte de vesti mincinoase, de inselaciune, va aparea o calatorie proasta, iar daca este un buchet de flori rosii inseamna ca dragostea te cheama.

Cand visezi ca tii un buchet in mana inseamna ca ai parte de multumiri, de bucurii, care insa vor trece repede, daca visezi ca primesti un buchet inseamna ca cineva este indragostit de tine si daca visezi ca primesti un buchet de flori proaspete inseamna ca vei avea parte de un mesaj favorabil.

buchet de flori

Daca florile din buchet pe care le primesti sunt trecute, ofilite, inseamna ca vei avea neplaceri si daca ti se dau flori in vis cam trecute, inseamna ca ai o teama mare sa nu imbatranesti, sa nu te ofilesti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un clopot

Cand primesti un vas cu flori in vis inseamna ca vei fi cerut/a in casatorie. Daca visezi un buchet de flori, frumos aranjate, inseamna ca vei avea parte de petreceri frumoase alaturi de prieteni, ori acesta este un semn ca poti primi si o mostenire.

Florile uscate adunate intr-un buchet in vis inseamna ca te paste o boala care poate fi fatala.

Pe de alta parte este indicat sa consultati si simbolurile tipului de flori care va apar in vis, pe care de altfel le veti gasi listate in ordine alfabetica, deoarece acestea difera foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.