Interpretare vis in care apare doctor

0
34142
Interpretare vis in care apare doctor

Interpretarea viselor in care apare un doctor. Atunci cand visezi un doctor inseamna de fapt ca vei avea parte de vesti bune in afacerile noi si daca visezi ca mergi la un doctor inseamna ca e posibil sa ai parte de un accident.

Daca visezi ca te afli in compania unui doctor la o intalnire inseamna in viata reala ca vei avea parte de multa prosperitate in afaceri si ca viata ta fi plina de distractii si de frumuseti. Doctorul din vis mai inseamna si o boala apropiata, iar daca acesta iti apare pur si simplu, el simbolizeaza de fapt avere si multa sanatate.

Daca visezi o consultatie la doctor inseamna ca vei pierde bani iar daca doctorul din vis iti este ruda inseamna ca vei avea parte de o casnicie, pe de alta parte daca faci o vizita la doctor mai poate insemna si vesti bune iar daca visezi ca tu esti doctor inseamna ca vei primi mult respect. Daca visezi un doctor care pleaca inseamna ca vei avea parte de o boala iar daca visezi un halat de doctor inseamna ca esti stimat in cercul tau de prieteni.

Doctorul din vis poate sa sugereze adesea faptul ca e posibil sa te imbolnavesti insa el poate veni odata si cu ideea de vindecare, de trecere catre o alta stare, cu siguranta una de bine. Astfel ca unii talmacitori sunt de parere ca doctorul din vis poate sa reprezinte si multe realizari mai ales pe pla profesional, dat fiind ca acest statut profesional este bine cunoscut ca fiind unul bine platit, avantajos ca si efort depus, mai ales daca este vorba de cabinete individuale in vise.

Atunci cand visezi ca mergi la o consultatie inseamna ca vei pierde o suma importanta de bani sau ceva valoros deoarece va trebui sa ii dai doctorului, insa daca doctorul pe care il vizitezi in vis este o cunsotinta sau face parte din familie inseamna ca e posibil sa fii cerut/a in casatorie sau sa participi la o cununie a unor apropiati.

doctor

Se mai spune ca daca te visezi ca esti pe drum spre un cabinet de doctor inseamna ca vei avea noroc in noile proiecte pe care vrei sa le demarezi, iar atunci cand visezi ca tu esti doctor, vei avea parte de aprecierea celor din jur si de onoare, vei fi respectat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o capra

Daca visezi un doctor care pleaca din fata ta la o consultatie inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, de sanatatea ta, poate ar fi cazul sa mergi la un control de rutina fiind posibil sa ai o boala de ceva vreme care nu dadea semne pana acum. Atunci cand visezi un doctor intr-un halat foarte alb inseamna ca prietenii tin foarte mult la tine.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca vizita la doctor poate sa prevesteasca un accident, deci trebuie sa iai grija mai ales daca circuli cu masina. Daca visezi ca faci parte din compania unui doctor, din grupul sau de angajati inseamna ca in realitate vei avea parte de multe momente frumoase, vesele, poate chiar esti invitat la o petrecere alaturi de oameni interesanti. Daca visezi ca cineva din familie iti este doctor inseamna ca acea persoana va avea in curand un eveniment maret in viata sa, la care evident, vei lua si tu parte.

In traditia englezeasca cat si in cea italiana visul in care apare un doctor aduce cu sine numai lucruri bune in viata reala si prosperitate cat si implinire pe toate planurile, cat si faptul ca e posibil sa va faceti singur probleme in legatura cu unele aspecte in zadar, va ingrijorati fara motiv.

Pe de alta parte doctorul din vis mai poate simboliza si faptul ca in realitate avem nevoie de un sfat avizat, de o parere din partea unei persoane mai invatate, mai sus puse, ori pur si simplu mai trecuta prin viata, vrem sa fim protejati, sa stim ca avem pe cine ne baza, chiar daca suntem siguri si pe fortele noastre. Insa se mai poate vorbi si de o situatie careia nu-i putem face fata singuri, motiv pentru care cerem ajutor in disperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.