Interpretare vis in care ploua cu sange

0
1360
Interpretare vis in care ploua cu sange

Interpretarea viselor in care ploua cu sange face referire la situatii contradictorii deoarece in mare masura ploaia reprezinta abundenta si sangele semnifica in majoritatea interpretarilor o paguba, o tristete sau o situatie neplacuta.

Tocmai de aceea, a visa asa ceva uneste oarecum doua simboluri contrare si interpretarile variaza de la o extrema la cealalta, unele prezicand noroc si belsug pe cand altele sugerand o mare pierdere, o paguba imensa sau o boala grea.

Visul in care ploua cu sange semnifica o abundenta intr-un domeniu anume, depinde ce alte amanunte mai apar in vis, daca visezi de exemplu ca esti in casa si vezi un astfel de fenomen petrecandu-se afara atunci s-ar putea ca in realitate sa fii ferit(a) de o mare pacoste, o sa ai norocul ca anumite intamplari nefaste sa nu se apropie de casa si de familia ta insa, daca e sa generalizam putin, atunci la fel de bine se poate interpreta si in sensul celalalt, si anume ca un eveniment deosebit de grav o sa cada asupra familiei tale si va fi multa suferinta.

Aceeasi ipostaza mai poate anunta si un necaz mare in afacerile tale, s-ar putea sa dai faliment sau sa ai un mare ghinion care sa te stoarca te bani.

ploua cu sange

Visul in care ploua cu sange in timp ce esti pe un camp prevesteste paguba mare in activitatile pe care le ai in acest moment, se pare ca nu o sa mearga deloc treaba cum trebuie, nu o sa ai roadele pe care le astepti in urma muncii tale. In aceasta ordine de idei visul prefigureaza saracie si necaz mare, nu o sa ai spor in munca pe care o depui la serviciu sau in alta parte, ba mai mult, se pare ca te vor paste ghinioanele unul dupa altul, nu o sa reusesti sa iti recuperezi anumite investitii pe care le-ai facut sau o sa le faci in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care alergi dupa un autobuz

Daca visezi ca te plimbi pe o strada si incepe sa ploua cu sange semnifica faptul ca in scurt timp actiunile tale se vor impotmoli de tot, orice activitate care presupune colaborari si munca in echipa se va destrama. Totodata aceasta scena prefigureaza probleme mari cu institutiile sau autoritatile, s-ar putea ca in viata reala sa ai necazuri in raport cu unele institutii si sa ai de platit sume mari.

Dintr-o alta perspectiva visul acesta prevesteste boala grea, poate sa semnifice o boala in stadiul ei cel mai cumplit. Daca in realitate suferi de ceva atunci este bine sa iti iei toate masurile de precautie pentru ca o sa urmeze ce e mai rau. Aceeasi ipostaza poate face referire si la un alt membru din familia ta, un parinte, un frate sau orice alt neam mai apropiat.

Daca visezi ca esti intr-o padure si dintr-o data incepe sa ploua cu sange inseamna ca in realitate o sa patesti lucruri foarte rele din partea dusmanilor tai insa s-ar putea in acelasi timp ca ei sa isi primeasca rasplata binemeritata pentru faptele lor. Visul acesta este un semn ca o sa fii razbunat(a) pentru toate cele rele care ti s-au intamplat in ultima perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.