Interpretare vis in care apar culori

0
12915
Interpretare vis in care apar culori

Interpretarea viselor in care apar culoriDe regula culorile din vise reprezinta psihicul omului, starea sa sufleteasca, insa se spune ca un om care e capabil sa viseze in culori este mult mai temperamental decat un om care viseaza alb negru sau caruia ii apar imagini difuze.

Daca visati ca lucrati cu culori inseamna ca ascundeti ceva ce nu va place insa trebuie sa consultati simbolul fiecarei culori in parte. Astfel ca avem daca visati negru, ceea ce de fapt nu este o culoare inseamna ca vei avea parte de intristare, de doliu, esti o fire mai sobra si vei avea numai deceptii.

culori abstracte

Culoarea verde este echivalentul vitalitatii, al energiei, al spiritului rebel chiar, al frumusetii interioare si tineretii vesnice. Cand visezi ceva inc are predomina rosu inseamna ca esti o fire pasionala, insa rosu mai inseamna si iubire aprinsa, amor, romantism, cat si razboi, cearta poate sfarsita cu crima.

Daca visezi galben inseamna ca esti o fire geloasa, posesiva, insa galbenul poate insemna si calm, relaxare, pasivitate. Albul din vis reprezinta desigur faptul ca esti o persoana foarte calma, ai un suflet bun, pur, esti in stare sa iubesti sincer si sa te preocupi de cei din jur.

Daca visezi albastru inseamna ca tinzi catre infinit, catre mister, iti plac lucrurile difuze, care nu au un semn tocmai concret. Culoarea roz insemna ca esti o persoane plina de afectiune si bunatate, insa mai poate insemna si naivitate iar restul culorilor care deriva din acestea, reprezinta combinatii intre ceea ce am spus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o flacara

Movul din vis reprezinta atat un spirit malefic, dar si plin de mister, de ocultism, pasiune, sexualitate, portocaliul reprezinta tot viata, energie si putere spirituala. In cazul in care visezi toate culorile intr-un curcubeu si esti bolnav acesta este semn ca iti va trece boala si te vei bucura de sanatate.

culori

Daca oamenii de afaceri viseaza culorile curcubeului inseamna ca vor avea succes in toate activitatile iar daca o fata tanara le viseaza inseamna ca in curand isi va gasi iubirea vietii ei si se va casatori.

De regula daca visezi culori inchise si sumbre inseamna ca trebuie sa te astepti la un viitor mai putin bun, cu esecuri si dezamagiri, iar daca visezi culori mai pale amestecate cu culori vii inseamna ca vei trece printr-o etaa mai grea a vietii tale, vei avea cateva necazuri dar iti vei reveni destul de repede.

Atunci cand visezi steaguri in multe culori sau decoratii, ori haine colorate vesel inseamna ca norocul va fi de partea ta, vei avea parte numai de bine. Alte simboluri ale culorilor sus mentionate mai sunt: alb – noroc in afaceri, negru – semn rau, albastru si purpuriu – bani multi, succes in amor, rosu – dispute multe, iscoade, coraliu – veti primi noutati care va bucura, exact de unde nu va asteptati, galben si portocaliu – aveti parte de siguranta la locul de munca, verde – veti calatori, depuneti mult efort cerebral, va folositi multa energie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.