Interpretare vis in care cobori intr-o fantana si esti atacat de un sarpe

0
673
Interpretare vis in care cobori intr-o fantana si esti atacat de un sarpe

Interpretarea viselor in care cobori intr-o fantana si esti atacat de un sarpe face referire in primul rand la niste aspecte fundamentale ale vietii, la incercari de a gasi raspunsuri definitive in cazuri majore sau foarte importante ce au legatura cu tine personal.

A intra intr-o fantana veche sa iei apa simbolizeaza o dorinta profunda de a te regasi, de a capata un echilibru sau, uneori, de a ajunge la un nivel material pe care tu consideri ca il meriti. Sarpele este un simbol complex ce face trimitere la intelepciune, bogatie si iubire pe de-o parte iar pe de alta parte poate insemna rautatea intruchipata, viclenia si minciuna. Tocmai din acest motiv valoarea lui simbolica in vis trebuie intuita din contextul in care apare.

Pentru un barbat care viseaza ca intra intr-o fantana sa ia apa, de exemplu, dar este atacat de un sarpe poate semnifica un moment de slabiciune sau inselatorie. Daca visezi asa ceva s-ar putea ca in viata reala sa incerci sa iti gasesti drumul tau si sa fii dezorientat din cauza unei femei egoiste care se straduieste sa te abata de la cale sau care incearca sa te tina prizonier intr-o relatie neroditoare.

Pentru o femeie care viseaza asa ceva poate sa insemne ca are o inamica puternica si rea. In alta ordine de idei mai poate insemna si faptul ca te paste o boala de care cu greu o sa scapi.

cobori intr-o fantana

Daca visezi ca te cobori in fantana sa iei apa si vezi un sarpe destul de amenintator atunci e un semn ca cineva iti este dusman pe fata. Totodata mai poate semnifica si faptul ca cineva profita de sentimentele tale si in final tu vei suferi foarte mult din pricina aceasta. Poate ca in viata reala sa te mai intalnesti cu o situatie si anume sa iti pierzi mintile dupa cineva si astfel sa ratezi o oportunitate de a indeplini o misiune cu scopuri mult mai importante.

Citește și:  Interpretare vis in care o scroafa naste purcei albi sau negri

Daca in vis cobori in fantana si esti atacat de un sarpe dar totusi reusesti cumva sa il eviti si sa ajungi la apa atunci este un caz fericit care semnifica faptul ca ai depasit niste obstacole, sau le vei depasi, o sa fii in stare sa te sacrifici pentru idealurile tale indiferent cat de departe ar trebui sa mergi. Cu cat este mai adanca fantana cu atat mai dificil va fi drumul insa cu atat mai satisfacatoare vor fi rezultatele obtinute de tine.

In alte interpretari se mai spune ca a te ataca sarpele in vis inseamna a intra in conflict sau a fi dominat de propriile frici si indoieli. Transpus in vis acest cod ar semnifica o lupta cu tine insuti pentru a ajunge la un echilibru sau la o conditie superioara.

Tot asa se poate afirma si in cazul in care te straduiesti sa te afirmi pe plan financiar insa nu poti deoarece esti conditionat in actiunile tale de multe temeri si indoieli privitoare la sansele pe care le ai. Cu alte cuvinte nu prea ai incredere in tine si in sansele pe care ti le ofera momentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.