Interpretare vis in care toata lumea plange

0
1135
Interpretare vis in care toata lumea plange

Interpretarea viselor in care toata lumea plange reprezinta in general noutati, stiri pe care le vei primi in curand.

Daca esti pe o strada undeva in vis si vezi cum toata lumea plange atunci se prea poate ca in viata reala sa primesti niste vesti placute, o sa auzi despre cineva eventual ca a avut o mare bucurie sau, in alte situatii este posibil ca cineva sa iti faca o surpriza foarte mare.

Strada reprezentand in general o traiectorie sau o cale atunci visul ar putea sa iti prevesteasca un noroc in curand, o afacere sau un castig de orice natura.

Visul in care toata lumea plange intr-o cladire undeva semnifica comunicari de la institutii, vesti care te privesc si care o sa iti placa. Totodata asemenea scena mai reflecta si relatiile complexe sociale si intelegerile facute cu alta lume, cu alte persoane, in aceasta instanta existand posibilitatea ca sa apara efecte pozitive in acest plan.

Multa lume in vis poate reprezenta si confuzie, multa lume adunata intr-un loc sau multi oameni plimbanduse, fiecare aspect conteaza si are de adus o nota aparte la intreg, tocmai de aceea amanuntele suplimentare conteaza si ele. Multimea care plange in vis poate sa fie amestecata sau doar o categorie de varsta, poate sa fie toata lumea din casa sau familia ta ori de la un loc de munca.

toata lumea plange

Daca visezi ca toata lumea de la serviciu plange atunci o sa aiba loc un eveniment placut in profesia ta sau in cadrul grupului in care lucrezi si tu, se poate sa te astepte o promovare sau o recunoastere a valorilor tale.

Citește și:  Interpretare vis in care vorbesti o limba straina in alta tara

Daca visezi ca plange toata lumea din locuinta ta si este plina de amaraciune exista posibilitatea ca sa se impace cineva sau sa te impaci cu o ruda cu care esti certat(a). Alteori scena poate sa reflecte un eveniment familial precum o revedere cu cineva care va produce multa satisfactie in casa.

Visul in care toata lumea plange si tu ai un sentiment negativ de nedumerire sau tristete poate sa ilustreze si nevoia de a fi singur(a), ai nevoie de spatiu si liniste si in scurt timp s-ar putea chiar sa incerci o detasare de lume poate chiar si printr-o excursie solitara intr-un loc frumos si linistit.

Daca visezi ca toata lumea plange si esti indiferent(a) ca si cum nu te-ar afecta deloc este posibil sa semnifice un eveniment, o ruptura sau o neliniste sociala care nu te afecteaza in asa mare masura, s-ar putea sa si auzi in zilele urmatoare de un scandal social cu implicatii mai largi.

Daca in vis iti apare multa lume adunata la un loc plangand, langa o biserica de exemplu, atunci este posibil ca in realitate sa asisti la o dezbatere pe teme mai elevate, credinta, spiritualitate ori, in alte cazuri poate sa reflecte o bucurie a multora cu ocazia unor acte altruistice, multa lume va primi un ajutor neasteptat.

In situatia in care visezi mai multa lume adunata intr-un local sau restaurant si care plange aparent fara motiv poate sa simbolizeze o viitoare petrecere, o invitatie din partea cuiva de a te alatura unui cerc de prieteni sau de influenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.