Interpretare vis in care apare o mina

0
1812
Interpretare vis in care apare o mina

Interpretarea viselor in care apare o mina. Atunci cand visezi o mina inseamna ca vei avea parte de umilinta din cauza dorintei tale pentru autocunoastere, vei primi si o serie de lectii de viata pana in momentul in care toate acestea te vor invata. Se mai spune ca atunci cand visezi o mina aceasta mai prevesteste si necesitatea de a fi mereu constient de actiuni, auto-analiza continua a propriei persoane.

Atunci cand visezi o mina se spune de regula ca vei avea parte de multe bogatii, daca visezi ca ai o mina personala inseamna ca e posibil sa ai parte de un castig de proportii la care nu te asteptai, o mina de argint in vis reprezinta faptul ca starea ta psihica si fizica se vor ameliora, te vei simti mai bine in curand deoarece cei din jur te sprijina si iti dau energie.

O mina de aur in vis inseamna ca nu vei mai duce lipsa de nimic in ceea ce priveste partea materiala iar daca visezi o mina de carbuni inseamna ca vei stabili o legatura pe viata, poate chiar o casnicie cu o persoana care a mai fost casatorita.

Daca visezi o mina de fier inseamna ca vei avea parte de intelegere cu coelgii la locul de munca, insa nu vei avea prea multi bani, vei face eforturi mari fara castiguri semnificative. Daca visezi ca o mina explodeaza inseamna ca cunoscutii sau colegii ori seful de la locul de munca iti vor recunoaste in sfarsit meritele, te vor lauda si rasplati pentru eforturile depuse pana la acum, iar daca visezi o mina in care se lucreaza inseamna ca vei avea probleme cu banii, deoarece nu reusesti sa castigi pe cat de mult cheltuiesti.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o explozie

mina

Daca un barbat viseaza o mina inseamna ca va f implinit si nu va duce lipsa de nimic iar daca un om de stiinta viseaza ca sta intr-o mina inseamna ca in curand va intalni succes in profesia sa, deoarece va avea noi realizari, bazate pe descoperiri interesante.

Daca visezi o mina in care intri cu arma inseamna ca esti avertizat asupra unui pericol iar daca visezi ca o mina explodeaza in fata ta se mai spune si ca esti nesigur pe ceea ce te inconjoara, nu ai incredere in oameni, daca visezi ca un dusman de-al tau intra intr-o mina inseamna ca te pandesc primejdii mari, iar daca visezi ca cobori tu in mina inseamna ca vei suferi o decadere profesionala, iar atunci cand visezi ca iesi din mina, exact contrariul inseamna si anume vei fi avansat, e posibil chiar sa primesti multe laude care te fac sa ai si mai multa incredere tine

Daca visezi ca cineva te trimite in mina inseamna inca nu cunosti bine ce te inconjoara, trebuie sa fii putin mai sceptic iar daca visezi ca iti este teama sa intri in mina inseamna ca ai o frica nefondata fata de necunoscut. Mina mai poate fi vazuta si asemeni unui loc in care te inchizi, un spatiu obscur, inteles la nivelul metaforic, o izolare a spiritului imperios necesara pentru progresul uman.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „miner”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.