Interpretare vis in care apare un extaz

0
43
Un extaz Sursa: katha-are-blog.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un extaz. Atunci cand visezi un extaz ori ca ai sentimente de extaz inseamna ca in viata reala vei avea parte de o serie de multumiri, multa fericire alaturi de persoanele dragi, familie, prieteni, rude, iubit, iubita etc.

Un extaz Sursa: katha-are-blog.blogspot.com
Un extaz
Sursa: katha-are-blog.blogspot.com

In cazul in care extazul din vis iti da o stare negativa si te deranjeaza intr-o oarecare masura, inseamna ca e posibil ca in viata reala sa fii foarte melancolic, sa te superi si sa te deprimi din cauza faptului ca o ai terminat o relatie de iubire cu o persoana la care ai ajuns sa tii foarte mult.

Pe de alta parte exatzul din vis poate sa simbolizeze si faptul ca veti avea parte de unele evenimente foarte imbucuratoare, va veti distra alaturi de cei dragi insa poate sa reprezinte si mult stres, faptul ca va dati prea mult silinta, va extenuati din pasiune pentru a duce ceva la bun final. Trebuie sa insa mai aveti grija si de sanatate, sa nu neglijati odihna.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mustata

Nu trebuie sa neglijam insa nici faptul ca orice explozie de sentimente, deci u extaz, vine cu un foarte mare consum de energie, ceea ce inseamna in viata reala ca veti avea parte de multa suprasolicitare si veti ramane in cele din urma lipsit de puteri, putand ajnge chiar si la o depresie de proportii. Astfel ca cel mai indicat ar fi sa ramaneti echilibrat si sa va temperati orice pornire, mai bine luati lucrurile binisor, fara a va avanta prea tare intr-o directie.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.