Interpretare vis in care apare un facalet

0
454
Interpretare vis in care apare un facalet

Interpretarea viselor in care apare un facalet. Atunci cand visezi un facalet inseamna, cel putin in traditia romaneasca, bataie, cearta. In cazul in care visezi ca amesteci cu facaletul in mancare inseamna ca trebuie sa ai mare grija deoarece persoanele cu care te incurci iti pot aduce necazuri. Pe de alta parte, daca visezi un facalet rupt inseamna ca in dragostea ta vei avea parte de nenorociri, e posibil sa te desparti de persoana iubita.

Din punct de vedere psihologic, se poate spune ca persoanele care adesea viseaza un facalet sunt persoane care se cearta foarte mult, au un caracter de mahala, nu stiu sa se tempereze, sa se poarte cu cei din jur, totul in viata pentru ei se rezolva cu dispute de proportii si desigur asta ii insingureaza, chiar daca se poate spune ca poate uneori trebuie sa fii si putin mai energic ca sa poti avansa in viata, trebuie insa sa fim contienti ca diplomatia a ridicat mai multe relatii frumoase, fata de violenta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ferastrau

Astfel ca atunci cand visezi un facalet sau ca fac ceva anume cu el, inseamna ca te vei certa cu cineva, mai ales la locul de munca, e posibil sa pornesti o galceava de proportii care iti va aduce mari pierderi.

Pe de alta parte se mai poate spune ca facaletul din vis mai poate prevesti si un incident neplacut, e posibil sa iesiti in oras cu un anturaj dubios si din pricina acestuia sa aveti necazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.