Interpretare vis in care faci donatii la casa de copii sau la saraci

0
2164
Interpretare vis in care faci donatii la casa de copii sau la saraci

Interpretarea viselor in care faci donatii la casa de copii sau la saraci semnifica temeri legate de starea ta actuala, frica de singuratate si saracie. In termeni mai specifici, a visa ca faci o donatie unei case de copii semnifica faptul ca in viata reala esti cam stingher(a) si te gandesti la modul cel mai serios cum ai putea rezolva aceasta situatie.

A visa ca faci o donatie simbolizeaza de fapt o investitie in ceea ce nu ai dori sa se intample in realitate, drept urmare daca orfelinatul simbolizeaza abandonul, singuratatea, frica de a fi respins(a) tot timpul, privatiunile de tot felul si lipsa afectiunii atunci donatia semnifica incercarile pe care le vei face in viata reala pentru a evita aceste situatii. Te vei stradui cat mai mult sa cauti compania celorlalti si vei incerca sa faci cat mai multe fapte bune pentru a fi acceptat de restul.

S-ar putea ca pe termen lung sa iti fixezi un plan de actiune care presupune pastrarea cu orice pret a relatiilor benefice, este posibil sa te gandesti inca de pe acum la investitii pe termen lung sau ai de gand sa pui de-o parte ceva bani, s-ar putea la fel de bine sa iti vina ideea de a inchega o relatie de prietenie cu cineva care dispune de o baza materiala foarte buna. In orice caz, asemenea vis pune in discutie o eventuala organizare mult mai temeinica din partea ta, te obliga cumva la regandirea unor activitati insuficient de bine structurate.

donatii pentru oamenii saraci

In general a visa ca donezi bani unui orfelinat simbolizeaza grija ta pentru ziua de maine si evitarea cu orice pret a situatiilor viitoare care te pot pune intr-o asemenea postura de abandonare.

Citește și:  Interpretare vis in care vrei sa strigi dupa ajutor si nu ai voce

Daca visezi ca donezi haine de exemplu inseamna ca iti vei face griji in legatura cu imaginea ta publica, daca visezi ca donezi dulciuri si fructe poate sa semnifice grija ta pentru felul in care te abordeaza cei apropiati, arata faptul ca ti-ar placea sa fii tratat cu atentie si uneori magulit(a), chiar simti nevoia stringenta de a fi cautat(a) si apreciat(a) intr-un mod deosebit.

Daca in vis dai bani unui sarac inseamna aproximativ acelasi lucru. O persoana saraca aparuta in vis prevesteste lipsuri mari si deficiente de imagine, ca atare ajutand financiar un sarac semnifica pe de o parte frica ta de a nu ajunge in asa postura iar pe de alta parte sugereaza ideea ca in viitorul apropiat s-ar putea sa intreprinzi niste actiuni de intrajutorare spre beneficiul unor persoane mai modeste din punct de vedere material.

Totodata visul mai arata si temerea pentru casa ta, pentru familia ta, simbolizeaza frica de a fi la mila altcuiva fara nici un ajutor moral sau material. Daca esti casatorit(a) si ai asemenea vis este posibil sa intrevezi ceva probleme apropiindu-se incet dar sigur care sa afecteze stabilitatea relatiei  sau a familiei tale. In cazul in care ai vreo afacere care nu merge asa de bine atunci acest vis este un semnal de alarma care te anunta ca in curand o sa se iveasca probleme legate de activitatea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.