Interpretare vis în care apare gras

0
9445
Interpretare vis in care apare gras

Atunci când visezi că ești gras, mai ales dacă în realitate ți-e teamă să nu te îngrași, înseamnă că nu vei mai avea încredere în propriile forțe, îți vei pierde toată stima față de tine, reușești să îți faci o reputație urâtă în fața celor din jur, te sperii de ceea ce te așteaptă ori chiar de banalitățile care te înconjoară.

În același context, se mai poate vorbi și despre o foarte mare frustrare, multe complexe față de propria persoană, îți este frică să nu fii respins de cei din jur.

Visele legate de greutate sau aspectul fizic pot indica adesea starea noastră emoțională sau preocupările din viața reală. Aparea gras în vis poate fi legat de sentimente de insuficiență, teamă sau nesiguranță.

gras

Cu toate acestea, în funcție de context, poate sugera și prosperitate sau abundență. Este interesant de observat că există și alte tipuri de vise legate de greutate, cum ar fi cel în care te îngrași foarte mult și nu mai poți slăbi. Pentru a înțelege mai bine aceste variante, poți citi aici.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o rană

În cazul în care visezi că ești gras și în realitate nu ai nicio problemă cu kilogramele în plus, înseamnă că în realitate ești ocrotit, ai multă forță și nu îți este frică să lupți cu destinul, urmează în viața ta un timp îndelungat plin de fericire și de bunăvoință.

Dacă visezi un om foarte gras, înseamnă că vei avea parte de oameni buni în viață, deoarece se spune că de regulă oamenii grași sunt cei mai darnici, sunt mereu plini de viață și de energie, sunt în stare să ofere tot ce au, deci vei avea prieteni buni, cunoștințe pe care te poți baza.

Omul gras din vis mai poate simboliza și orizontul cunoașterii tale, posibilitatea de creație și de imaginație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.