Interpretare vis in care apare gras

0
6500
Interpretare vis in care apare gras

Interpretarea viselor in care apare gras. Atunci cand visezi ca esti gras, mai ales daca in realitate ti-e teama sa nu te ingrasi inseamna ca nu vei mai avea incredere in propriile forte, iti vei pierde toata stima fata de tine, reusesti sa iti faci o reputatie urata in fata celor din jur, te sperii de ceea ce te asteapta ori chiar de banalitatile care te inconjoara.

In acelasi context se mai poate vorbi si despre o foarte mare frustrare, de multe complexe fata de propris persoana, ti-e frica sa nu fii respins de cei din jur.

In cazul in care visezi ca esti gras si in realitate nu ai nici o problema cu kilogramele in plus inseamna ca in realitate esti ocrotit, ai multa forta si nu ti-e frica sa lupti cu destinul, urmeaza in viata ta un timp indelungat plin de fericire si de buna voie.

Daca visezi un om foarte gras inseamna ca vei avea parte de oameni buni in viata, deoarece se spune ca de regula oamenii grasi sunt cei mai darnici, sunt mereu plini de viata si de energie, sunt in stare sa ofere tot ce au, deci vei avea prieteni buni, cunostinte pe care te poti baza.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ghebos

Omul gras din vis mai poate simboliza si orizontul cunoasterii tale, posibilitatea de creatie si de imaginatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.