Interpretare vis în care apare electrocutare

0
7503
Interpretare vis in care apare electrocutare

Atunci când vă visați că vă electrocutați, aceasta poate însemna faptul că vă așteaptă un foarte mare șoc. Iar dacă ne raportăm la viața reală și la ideea de electrocutare, atunci ne-am putea raporta la moarte.

În acest caz, în vis, electrocutarea înseamnă de fapt în viața reală o renăscere, o nevoie acută de schimbare și o atenționare totodată. Aceasta arată o răsturnare neprevăzută de situație, ori chiar riscul unui eșec de proporții.

Electrocutarea în vise poate fi înfricoșătoare, dar adesea aceasta este o reprezentare a energiilor intense sau a sentimentelor pe care le experimentăm în viața reală. Poate simboliza o trezire bruscă sau conștientizarea unui anumit aspect al vieții noastre. De asemenea, electrocutarea poate fi legată de momente în care suntem „șocați” sau surprinși de o veste sau un eveniment neașteptat.

electrocutare

E important să analizăm contextul în care apare acest simbol în vis pentru a obține o interpretare cât mai exactă. Dacă dorești să afli mai multe despre simbolistica energiei sau a electricității în vise, te invit să citești articolul nostru despre interpretarea viselor în care apare curent.

Astfel, electrocutarea din vis înseamnă că nu veți mai fi aceeași persoană. Vă veți schimba radical în cazul în care nu mergeți pe un aminit drum în viață, ori în cazul în care nu luați unele hotărâri la timp.

De cele mai multe ori, atunci când visați că sunteți electrocutat, înseamnă și că în realitate ați făcut o serie de erori, iar acum cineva ține mortiș să vă atenționeze. Poate chiar să vă sancționeze, dorind să vă aducă pe calea cea bună sau pur și simplu să vă arate că nu trebuie să le repetați, deoarece atunci când pierdeți, nu trebuie să uitați și lecția.

Citește și:  Interpretare vis în care apare moarte

electrocutare

E posibil ca electrocutarea din vis să reprezinte faptul că, la un moment dat, trebuie să te maturizezi, să lași infantilitatea în urmă, pentru a nu avea de suferit mai devreme sau mai târziu.

Pe de altă parte, atunci când visez o electrocutare, mai poate sugera și faptul că nu ești destul de matur, nu ești destul de îndemânatic, nu prea știi cum să ajungi să-ți îndeplinești sarcinile, poate pentru că nu ai pregătirea necesară, poate pentru că nu ești suficient de experimentat. Însă tot în această ordine de idei, atunci când te electrocutezi, e posibil să fie vorba și de o supradoză de infantilitate, nu vă purtați suficient de matur.

Unii tălmăcitori de vise sunt însă de părere că atunci când visezi o electrocutare înseamnă că în realitate tot ceea ce faci e posibil să te ducă la pierzanie, să te pună într-o mare dificultate, să te demoralizeze. Poate fi vorba chiar de decesul cuiva sau de propria moarte.

Acesta este de fapt și un avertisment asupra faptului că trebuie să încerci să devii mai responsabil față de propriile tale acțiuni, să încerci să apreciezi lumea mai mult, ori măcar să o accepți așa cum este, fără să-ți mai impui singur piedici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.