Interpretare vis in care apare electrocutare

0
7019
Interpretare vis in care apare electrocutare

Interpretarea viselor in care apare electrocutare. Atunci cand visati ca va electrocutati aceasta poate insemna faptul ca va asteapta un foarte mare soc, iar daca este sa ne raportam la viata reala si la ideea de electrocutare, atunci ne-am putea raporta la moarte, in acest caz, in vis, electrocutarea inseamna de fapt in viata reala o renastere, o nevoie acuta de schimbare si o atentionare totodata, care arata o rasturnare neprevazuta de situatie, ori chiar riscul unui esec de proportii.

Astfel electrocutarea din vis inseamna ca nu veti mai fi aceeasi persoana, va veti schimba radical in cazul in care nu mergeti pe un amunit drum in viata, ori in cazul in care nu luati unele hotarari la timp.

De cele mai multe ori atunci cand visezi ca esti electrocutat inseamna si ca in realitate ai facut o serie de erori iar acum cineva tine mortis sa te atentioneze, poate chiar sa te sanctioneze, dorind sa te aduca pe calea cea buna sau pur si simplu sa iti arate ca nu trebuie sa le repeti, deoarece atunci cand pierzi nu trebuie sa uiti si lectia.

electrocutare

E posibil ca electrocutarea din vis sa reprezinte faptul ca la un moment dat trebui sa te maturizezi, sa lasi infantilitatea in urma, pentru a nu avea de suferit mai devreme sau mai tarziu.

Citește și:  Interpretare vis in care apare mama

Pe de alta parte atunci cand visez o electrocutare mai poate sugera si faptul ca nu esti destul de matur, nu esti destul de indemanat, nu prea stii cum sa ajungi sa iti indeplinesti sarcinile, poate pentru ca nu ai pregatirea necesara, poate pentru ca nu esti suficient de experimentat. Insa tot in aceasta ordine de idei, atunci cand te electrocutezi, e posibil sa fie vorba si de o supradoza de infantilitate, nu va purtati suficient de matur.

Unii talmacitori de vise sunt insa de parere ca atunci cand visezi o electrocutare inseamna ca in realitate tot ceea ce faci e posibil sa te duca la pierzanie, sa te puna intr-o mare dificultate, sa te demoralizeze, poate fi vorba chiar de decesul cuiva sau de propria moarte.

Acesta este de fapt si un avertisment asupra faptului ca trebuie sa incerci sa devii mai responsabil fata de propriile tale actiuni, sa incerci sa apreciezi lumea mai mult, ori macar sa ii accepti asa cum sunt, fara sa iti mai impui singur piedici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.