Interpretare vis in care apare un drum

0
18215
Interpretare vis in care apare un drum

Interpretarea viselor in care apare un drum. Atunci cand visezi un drum lung si drept inseamna ca vei gasi o viata mai usoara, vei sti ce sa faci in realitate iar daca visezi ca drumul este greu si se serpuieste inseamna ca vei avea parte de mult succes dar numai dupa ce vei traversa o perioada plina de dezamagiri.

Drumul mai poate reprezenta si adevarul, credinta, daca visezi ca faci un drum inseamna ca vei fi in realitate foarte fericit si daca drumul este bun si curat inseamna ca vei avea parte de un castig mare.

Atunci cand visezi un drum lin inseamna ca vei reusi sa scapi de griji si daca visezi un drum care este blocat de un perete inseamna ca in realitate vei avea parte de obstacole, un drum cu praf reprezinta deranjamente, piedici, iar un drum cu gheata inseamna de fapt neliniste. Atunci cand visezi ca faci un drum cu trenul inseamna ca ti se vor realiza toate dorintele iar daca visezi un drum de cale ferata inseamna ca vei avea noroc si vei primi musafiri dragi tie.

drum prin padure

Un drum de fier inseamna ca vei avea parte de noroc, iar cei din jur se vor bucura pentru tine, deoarece il vei imparti cu ei iar daca visezi ca o iei pe un drum gresit inseamna ca poti avea succes in viata insa cu multa munca.

Atunci cand visezi un drum ingust acesta reprezinta de fapt greutati si multe necazuri iar daca visezi ca faci un drum la muzeu inseamna ca in viata ta va interveni plistiseala si nefericirea, vei cadea plasa rutinei zilnice. Un drum larg in vis reprezinta o viata fericita iar daca visezi ca faci un drum mare vei avea parte de multe vizite din partea apropiatilor.

Atunci cand visezi ca faci un drum lung si cu multi oameni alaturi de tine inseamna de fapt ca vei avea parte de prea multe activitati pe care le initiezi in acelasi timp si nu este bine, trebuie sa le iei pe rand, ca sa poti da randament.

Daca in vis urmezi un drum drept inseamna ca vei face multi bani intr-un timp foarte scurt iar daca visezi ca gasesti un drum cu compasul inseamna ca esti o persoana geloasa si vei avea parte de legaturi romantice alambicate, pline de discutii. Un drum greu si desfrunzit in vis inseamna ca vei intampina piedici multe in viata, nu vei reusi sa termini nimic dinc e ai inceput iar daca visezi ca faci un drum prin jungla inseamna ca vei reusi sa depasesti o serie de dificultati.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un calator

Un drum prafuit in vis prevesteste nevoia unui compromis pe care il vei face in realitate sau pentru care esti obligat sa iti dai acceptul iar atunci cand visezi ca urmezi un drum pe care ai o singura cale inseamna ca iti vei atinge scopul.

drum spre munte

Un drum ingust si stramb mai inseamna si o mare inselatorie la care esti supus iar un drum serpuit inseamna ca desi depui mult efort in prezent si nu se vede nimic in unele activitati, in cele din urma se vor vedea si roadele muncii tale, vei fi rasplatit si onorat iar sefii de la locul de munca isi vor arata aprecierea fata de tine.

Un drum de sosea in vis prevesteste in realitate faptul ca vei fi bine primit in societate si la locul de munca, iar un drum umbrit si plin de copaci inseamna ca vei avea o viata in general linistita. Atunci cand visezi ca urmezi un drum alaturi de foarte multi oameni inseamna si ca te apuci de prea multe treburi deodata si daca il vezi intortocheat inseamna ca vei intalni negustori care te vor saraci.

Atunci cand visezi un drum, acesta mai poate fi interpretat si din punct de vedere psihologic, ceea ce inseamna ca in cazul in care drumul este neted si luminat, asa este si sufletul si mintea ta. Esti o persoana blanda, buna, ii ajuti pe toti si ai parte numai de prieteni buni. Daca visezi un drum plin de pietre mari, e care te chinui sa mergi inseamna ca ai multa rautate in suflet, esti invidios mereu pe realizarile celor din jur, vrei sa ai tut tot si nu te multumesti pentru nimic, vrei sa stii ca cei din jur iti stau la picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.