Interpretare vis in care esti legat la ochi si dus la executie

0
335
Interpretare vis in care esti legat la ochi si dus la executie

Interpretarea visului in care esti legat la ochi si dus la executie poate simboliza o situatie de incordare in primul rand, poate semnifica faptul ca niste persoane incearca sa te schimbe fara sa stii tu. Poate este vorba de o schimbare de perceptie, felul in care privesti lucrurile, poate de asemenea sa fie vorba de o schimbare de atitudine intr-un anume caz sau situatie, in fine poate sa  insemne ca cineva, o persoana sau un grup doreste sa te puna in fata unui fapt implinit fara sa bagi de seama.

Este posibil sa fie cauzata aceasta situatie de cateva motive si anume nu esti de acord cu ceva, un lucru care priveste si afecteaza mai multe persoane, nu iti convine ce fac altii intr-o afacere comuna sau in familie, nu esti de acord cu metodele sau ideile altora.

Iar acest gen de vis e un semn care te anunta ca s-ar putea in curand sa asisti neputincios ca afacerea sau proiectul in care esti implicat se restructureaza dupa o alta formula, sau isi modifica obiectivele peste noapte fara sa ti se ceara parerea.

Daca este vorba de familie, simti ca esti dus la executie de unii membri de familie, atunci o sa se decida ceva in lipsa ta, poate va fi incalcat un angajament familial si tu esti tinut intentionat in necunostinta de cauza din pricina ca ceilalti te cunosc si isi dau seama ca vei fi impotriva.

executie

Visul in care esti escortat la executie fiind legat la ochi este un semn clar ca tu simti ca se intampla ceva in neregula dar nu esti constient ce se intampla, cum se intampla si cu ce consecinte pentru tine. Reprezinta o presimtire sumbra pe care o ai referitoare la parteneri de afaceri sau prieteni, simti ca vor sa faca ceva fara tine intr-un proiect comun.

Citește și:  Interpretare vis in care rastorni sarea

De asemenea, daca visezi asa ceva si in vis simti cum esti executat e un semn ca deja s-a si luat o hotarare definitiva in privinta ta si in legatura cu o afacere sau actiune comuna. In alta ordine de idei, acest vis ar mai putea sugera si faptul ca vei plati pentru niste fapte care i-au afectat in mod negativ pe altii, pot sa apara niste conflicte si suparari la locul de munca sau in cercul de prieteni.

Daca se intampla sa visezi ca pana la urma nu esti executat e un semn de revenire la normal a unei stari de ruptura in relatiile pe care le ai. In acelasi timp mai poate sugera si  impacarea, e un semn de reconciliere cu cineva caruia i-ai gresit foarte mult sau de mai multe ori la rand. Poate sa fie si o mustrare a propriei tale constiinte fata de unele actiuni reprobabile care au afectat mai multe persoane in mod nedrept.

Daca visezi ca esti pus langa un zid atunci inseamna ca urmeaza o perioada de saracie si neajunsuri. Daca in vis iti apare o banderola sau un material negru cu care esti legat la ochi e un semn ca s-ar putea ca in curand sa te imbolnavesti subit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.