Interpretare vis in care apare o gluga

0
1087
Interpretare vis in care apare o gluga

Interpretarea viselor in care apare o gluga. Atunci cand visezi o gluga inseamna ca e posibil sa iti fie teama sa te arati in fata oamenilor, mai ales daca o porti pe cap in vis, te ascunzi poate chiar intr-o situatue in care nu vrei sa fii implicat, iar atunci cand visezi ca ai o gluga pe cap e posibil sa ti se insele increderea sau sa fii dezamagit de o anume persoana, insa vina este toata a ta deoarece tinzi sa lasi oamenii sa faca din tine ce vor.

Atunci cand visezi ca mergi prin ploaie si vrei sa iti pui gluga pe cap inseamna ca e posibil sa simti nevoia unui ajutor, vrei sa fii protejat de cineva sau de ceva anume, simti necesitatea unei afectiuni foarte mari care sa te fereasca de toate rautatile din jur.

In cazul in care visezi o alta persoana care poarta o gluga inseamna ca in realitate vei avea parte de o situatie benefica pentru tine, ori poate chiar esti in postura de a oferi sprijin cuiva, aflat la liman, ceea ce te bucura, te entuziasmeaza si te umple ca si om.

Citește și:  Interpretare vis în care apare decapitare

gluga

In cazul in care visezi ca ai o gluga pe care incerci sa o pui pe cap inseamna si ca te simti amenintat, nu te poti exprima liber si nici nu poti comunica suficient, insa se mai poate vorbi si despre faptul ca tie iti place sa stai in umbra, nu vrei sa iesi in evidenta.

Atunci cand visezi o persoana cu gluga pe cap si o poti vizualiza de la spate inseamna ca simti in prezent niste amenintari trecute, care acum nu iti dau pace, simti prezenta unei energii negative, care parca iti sufla in ceata, insa nimic rau nu se poate intampla, deoarece totul se concretizeaza de fapt in teama fata de necunoscut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.