Interpretare vis în care vrei să strigi după ajutor și nu ai voce

0
9996
Interpretare vis in care vrei sa strigi dupa ajutor si nu ai voce

Interpretarea viselor în care vrei să strigi după ajutor și nu ai voce se referă la situații în care cineva ar dori să se folosească de tine sau te simți copleșit(a) de ceva.

A visa că vrei să strigi, dar nu ai voce poate fi un sentiment de neputință profundă, un indicator al faptului că simți că nu ai control asupra situațiilor din viața ta sau că te simți neglijat și neauzit. Aceste tipuri de vise pot fi legate de experiențe traumatice din trecut, stresul actual sau teama de a nu fi înțeles corect.

Este esențial să înțelegem sentimentul din spatele visului pentru a putea lua măsuri adecvate în viața reală. Într-o notă similară, dacă te-ai gândit vreodată la sentimentul de a fi mut în vis, acesta poate avea semnificații asemănătoare. Pentru a avea o mai bună înțelegere a acestei tematici, te invit să citești și despre interpretarea viselor în care nu poți să vorbești pentru că ai amuțit.

nu poti sa vorbesti

Visul în care vrei să strigi după ajutor și nu ai voce simbolizează o situație mai ciudată în care o persoană cunoscută sau nu dorește să abuzeze de tine sau de munca ta, de ideile sau de talentul tău. O să cauți o portiță de scăpare dintr-o asemenea situație și nu o să reușești. Visul reflectă faptul că o să te trezești într-o situație limită în care o să vrei să scapi de sub controlul cuiva anume sau dintr-o împrejurare ce îți limitează foarte mult acțiunile.

Visul în care vrei să strigi după ajutor și nu mai ai voce poate să exprime în alte cazuri nevoia disperată de asistență, de susținere profesională pe care nu o să o primești în ultimă instanță. Reflectă confuzie și disperare; ai nevoie neapărat de o asigurare din partea cuiva pe care nu o să o primești.

Dacă în vis ai un sentiment de panică atunci când încerci să strigi după ajutor, atunci este posibil să nu scapi de o ceartă sau o discuție mai aprinsă de care nu te poți feri, indiferent ce ai face.

Citește și:  Interpretare vis in care faci donatii la casa de copii sau la saraci

Visul semnifică un drum închis, un unghi mort în care o să ajungi; poate să fie vorba de toate aspectele vieții, depinde ce alte amănunte îți mai apar în vis. Dacă îți apare o persoană cunoscută, atunci se poate ca acea persoană să nu îți ofere ajutorul mult așteptat sau, în alte circumstanțe, este chiar posibil ca acea persoană să aibă nevoie de ajutorul tău și nu îl vei putea oferi.

Dacă visezi că încerci să strigi după ajutor către o iubită/iubit și nu mai ai voce, atunci este posibil ca în realitate să te afli într-o situație limită în relația ta și încerci să rezolvi cumva lucrurile împreună cu iubita/iubitul tău, însă fără succes.

strigi si nu te aude

În cazul în care strigi după ajutor către un membru al familiei tale și nu ai voce, s-ar putea să cazi într-o dizgrație în familie datorită unor conjuncturi pe care nu le-ai putut stăpâni și acum se întorc împotriva ta. Visul este un semn că o să suferi mult din această pricină și nu o să beneficiezi nici de clemența cuiva din familia ta.

Visul în care strigi după ajutor către un coleg și nu ai voce poate să sugereze faptul că în realitate o să te simți pierdut(a) într-o afacere sau din cauza meseriei tale. O să intri în încurcătură cu un proiect la serviciu sau cu un plan și complexitatea acestuia o să îi țină la distanță pe toți colegii; nimeni nevând să se bage și să te susțină.

Visul în care strigi după ajutor către un părinte și nu ai voce ar putea să sugereze faptul că în viața reală o să-ți lipsească protecția cuiva sau sentimentul protectiv pe care ar trebui să-l ai față de cineva îți lipsește, și nu o să reușești să remediezi această deficiență a propriului comportament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.