Interpretare vis in care apare un papagal

0
768
Papagal Sursa: smalldot3.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un papagal. Daca visezi un papagal inseamna ca vei auzi multe vorbe rele, ori tu esti un om care vorbeste multe si nevrute ceea te va pune intr-o lumina proasta in fata celor din jur. Papagalul din vis mai arata si faptul ca esti un inconjurat de oameni falsi, orgoliosi si risti sa fii ca ei in cele din urma, daca vsiezi ca ai un papagal inseamna ca vei afla unele noutati iar daca visezi ca un papagal canta inseamna ca vei fi injosit sau vei injosi pe cineva.

Papagal Sursa: smalldot3.blogspot.com
Papagal
Sursa: smalldot3.blogspot.com

Daca visezi ca ai un papagal foarte colorat inseamna ca te vei umili in vazul tuturor iar daca visezi ca hranesti un papagal inseamna ca vei avea ca si sotie o femeie careia ii place sa barfeasca.

Papagalul din vis mai arata si fapul ca vrei sa ai pe cineva langa tine sa te iubeasca si ocroteasca, mai ales daca este singur in colivie, el aratand si faptul ca te simti trist, ai sufletul chinuit. Daca pur si simplu vezi un papagal in vis inseamna ca vei comite o gafa iar daca visezi ca un papagal iti vorbeste inseamna ca cineva te vorbeste de rau. Mai multi papagali daca iti apar in vis reprezinta umilinta ta in grupul de prieteni.

Atunci cand visezi un papagal se mai spune si ca vei fi invinovatit in zadar si va trebui sa platesti pentru greselile unei alte persoane iar daca visezi ca papagalul e tacut inseamna ca vei avea foarte multe probleme la locul de munca si te vei chinui mult din cauza volumului foarte mare de munca.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here