Interpretare vis în care apare un papagal

0
26606
Interpretare vis in care apare un papagal

Dacă visezi un papagal înseamnă că vei auzi multe vorbe rele, ori tu ești un om care vorbește multe și nevrute, ceea ce te va pune într-o lumină proastă în fața celor din jur.

Papagalii, în cultura populară, sunt deseori văzuți ca simboluri ale comunicării și ale replicării. Aceste păsări vibrant colorate pot sugera nevoia de a te exprima sau de a fi auzit. Fie că papagalul din visul tău era vorbitor sau pur și simplu un observator colorat, semnificațiile pot varia considerabil.

papagal

O componentă adesea asociată cu papagalii este colivia. Dacă papagalul tău era într-o colivie sau dacă aceasta apare în mod frecvent în visele tale, s-ar putea să dorești să explorezi și interpretarea viselor în care apare o colivie pentru a avea o perspectivă mai completă asupra mesajului subconștientului tău.

Papagalul din vis mai arată și faptul că ești înconjurat de oameni falși și orgolioși și riști să devii ca ei în cele din urmă. Dacă visezi că ai un papagal înseamnă că vei afla unele noutăți, iar dacă visezi că un papagal cântă, înseamnă că vei fi înjosit sau vei înjosi pe cineva.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un cuier

Dacă visezi că ai un papagal foarte colorat înseamnă că te vei umili în văzul tuturor, iar dacă visezi că hrănești un papagal înseamnă că vei avea ca și soție o femeie care îi place să bârfească.

Papagalul din vis mai arată și faptul că vrei să ai pe cineva lângă tine să te iubească și ocrotească, mai ales dacă este singur în colivie, el arătând și faptul că te simți trist, ai sufletul chinuit.

papagali perusi

Dacă pur și simplu vezi un papagal în vis înseamnă că vei comite o gafă, iar dacă visezi că un papagal îți vorbește, înseamnă că cineva vorbește de rău despre tine. Mai mulți papagali, dacă îți apar în vis, reprezintă umilința ta în grupul de prieteni.

Atunci când visezi un papagal se mai spune și că vei fi învinovățit în zadar și va trebui să plătești pentru greșelile unei alte persoane, iar dacă visezi că papagalul e tăcut, înseamnă că vei avea foarte multe probleme la locul de muncă și te vei chinui mult din cauza volumului foarte mare de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.