Interpretare vis în care auzi vocea cuiva

0
1179

Dacă auzi voci în vis denotă că în viața reală se va întâmpla ceva ciudat și de regulă poate fi neplăcut. Visul este un fel de avertisment cu privire la sănătatea sau afacerea ta. De regulă visele sonore te pot speria, asta spun mulți oameni. Când auzi vocea cuiva în vis, consideri că este un semn. A doua zi nu faci decât să te străduiești să-ți amintești cine ți-a vorbit în vis, pe ce ton, ce ți-a spus și ce anume a vrut să-ți transmită.

Amintește-ți pe cine auzi în vis, bărbat sau femeie:

  • Dacă vocea este a unui bărbat tânăr, atunci poate fi vorba despre o minciună sau o înșelăciune. Ceea ce spune acel om în vis este o minciună, el va face în mod sigur contrariul.
  • Dacă auzi vocea unui bărbat străin în vis, înseamnă că vei avea parte de un rival în afacere.
  • Dacă auzi vocea plăcută a unei femei, denotă că vei avea parte de succes, realizările tale vor fi apreciate, iar deciziile pe care le vei lua te vor ajuta să ai o carieră împlinită.

Dacă în vis nu poți vorbi, dar te simți obosit, înseamnă că munca ta este grea, ai multe griji pe cap și lipsa somnului te afectează negativ.

Interpretarea viselor în care auzi numele tău: Dacă în vis ești chemat pe nume de o voce ciudată, înseamnă că afacerea ta va fi în pericol. Acest vis denotă că este posibil să ai nevoie de ajutor de la străini în afacerea ta, sau probabil că nu vei reuși să-ți îndeplinești obligațiile.

Interpretarea viselor în care auzi vocea unui prieten: Dacă în vis te strigă un prieten pe nume, înseamnă că acesta poate fi bolnav sau chiar pe moarte. Acest vis arată și că poți fi chemat ori sunat și în realitate de prietenul respectiv.

Interpretarea viselor în care auzi vocea unei rude: Dacă în vis te cheamă o rudă pe nume, poate însemna că acea persoană are nevoie de ajutor, probabil are o suferință fizică, a aflat că este bolnavă grav.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi o rochie de mireasă

Dacă în vis te cheamă mama ta, asta înseamnă că ai ales calea greșită și că prieteni tăi sunt falși, te vor lăsa când ești la greu să te descurci singur.

Dacă în vis te strigă mama ta, care nu mai este printre cei vii, în curând este posibil să primești vești bune despre anumite lucruri care te interesează în mod deosebit.

Interpretarea viselor în care auzi un avertisment: Dacă o persoană te strigă și te avertizează în vis, denotă că ar trebui să ții cont de acest lucru. Dacă neglijezi asta, este posibil să ai parte de suferință, în urma unei despărțiri de acea persoană.

Interpretarea viselor în care auzi vocea morților: Acest vis înseamnă că este posibil să ai o supărare, legată de anumite probleme în afaceri din cauza unei decizii greșite. De asemenea, visul în care auzi vocea morților poate fi și un avertisment că te-ai putea îmbolnăvi.

Un vis în care auzi vocea unui mort este un avertisment să fii mai atent la sănătatea ta. Visul arată riscul că ai putea avea o boală sau că vei putea suferi un accident.

Oamenii care aud vocea unei persoane care a murit în vis, a unei rude, consideră că aceasta a venit cu intenții bune, pentru a-i transmite ceva deosebit de important. Așa se întâmplă mai ales când este vorba despre o persoană dragă, care nu mai este printre cei vii – mama, soră, bunic, bunică.

Interpretarea viselor în care auzi vocea calmă sau puternică a cuiva: Dacă în vis vocea care te cheamă este calmă, este un semn de împăcare cu o persoană. Dacă este vorba despre persoana iubită, asta arată că între voi comunicarea va fi mai bună și veți avea o relație sau o căsătorie fericită.

Dacă vocea din vis este aprigă și tare, înseamnă că în viața reală este posibil să ai parte de anumite probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.