Interpretare vis în care apare o cioară

1
11453
Interpretare vis in care apare o cioara

Atunci când visezi o cioară înseamnă că ai multe griji financiare, ai parte de dezamăgiri, iar dacă visezi că te ciugulește o cioară înseamnă că vei fi înșelat de o femeie.

Când visezi că o cioară croncănește înseamnă că vei primi vești rele; vei afla de moartea unei rude sau de moartea unui prieten apropiat, sau vei afla că cineva drag s-a îmbolnăvit.

Atunci când visezi o cioară moartă înseamnă că vei primi vești bune, vei avea parte de bani, iar dacă în vis îți apar multe ciori pe copac înseamnă că vei participa la o adunare de rude.

În cazul în care visezi o cioară pe o creangă înseamnă că vei avea dureri la o mână sau la un picior, iar o cioară pe cruce înseamnă moarte apropiată.

Când visezi că pierzi o cioară înseamnă că ești nemulțumit în realitate, iar dacă cioara umblă pe jos înseamnă că vei avea piedici în afaceri.

Cioara

Când vezi o cioară, aceasta prevestește vești de la rude, iar dacă o vezi sărind, înseamnă că vei termina repede o afacere.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un vampir

O cioară care umblă pe jos în vis simbolizează pierderi minore în afaceri, iar o cioară care zboară înseamnă că ai parte de o sănătate precară, posibil și de foamete, sărăcie sau moarte.

Când o cioară îți zboară pe deasupra capului, înseamnă că vei avea parte de multă indignare în familie sau că sănătatea ta este șubredă.

În multe culturi, cioara este un simbol complex, asociat nu numai cu prevestiri sumbre dar și cu înțelepciune și transformare. Se spune că în vise, ciorile pot simboliza schimbarea și inițierea în noi etape ale vieții. Aceasta este o interpretare care este mai puțin luată în considerare, dar care poate fi relevantă pentru tine.

1 COMENTARIU

  1. da eu am visat vro 100 de ciori pe o insula si erau toate pufoase si unele stateau pe insula in timp ce altele zburau,,, si sa stii ca toate erau prietenele mele,,, de ce aici spune ca daca visezi o cioara este semn rau??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.