Home / Animale / Interpretare vis in care apare o cioara

Interpretare vis in care apare o cioara

Interpretarea viselor in care apare o cioara. Atunci cand visezi o cioara inseamna ca ai multe griji financiare, ai parte de dezamagiri iar daca visezi ca te ciuguleste o cioara inseamna ca vei fi inselat de o femeie. Cand visezi ca o cioara croncaneste inseamna ca vei primi vesti rele, vei afla de moartea unei rude sau de moartea unui prieten apropiat ori vei afla ca cineva drag s-a imbolnavit.

Cioara Sursa: tabara-frontiere.blogspot.com

Atunci cand visezi o cioara moarta inseamna ca vei primi vesti bune, vei avea parte de bani iar daca in vis iti apar multe ciori pe copac inseamna ca vei participa la o adunare de rude. In cazul in care visezi o cioara pe o creanga inseama ca vei avea dureri la o mana sau la un picior si o cioara pe cruce inseamna moarte apropiata. Cand visezi ca pierzi o cioara inseamna ca esti nemultumit in realitate iar daca cioara umbla pe jos inseamna ca vei avea piedici in afaceri.

Cand vezi o cioara aceasta prevesteste vesti de la rude iar daca o vezi sarind inseamna ca vei termina repede o afacere. O cioara care umbla pe jos in vis simbolizeaza pierderi minore in afaceri iar o cioara care zboara inseamna ca ai parte de o sanatate precara, posibil si foamete, saracie sau moarte. Cand o cioara iti zboara pe deasupra capului inseamna ca vei avea parte de multa indignare in familie ori ca sanatatea ta e subreda.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*