Interpretare vis în care vezi un indian

0
1

Un indian în vis este semn de glorie. Dacă indianul din vis are pene pe cap, este semn de aventură și călătorie neașteptată. Visul în care vezi un trib de indieni semnifică faptul că ai dușmani, care vor să te înșele, să-ți distrugă viața. Un indian șaman în vis este semn de evenimente interesante, care îți vor aduce schimbări în viață.

Dacă indianul este în plină luptă, visul prezice un pericol. Visul în care vezi indieni înarmați, gata de atac, înseamnă că în viața reală ai un concurent foarte viclean. Visul te atenționează să fii atent la anumiți prieteni care sunt falși cu tine și care au resentimente acumulate de mulți ani. Când ai asemenea vis, nu trebuie să ai încredere în cunoscuți, pentru că este posibil ca aceștia să aibă drept scop să-ți strice planurile, pe care le-ai realizat cu muncă multă, în timp.

A vedea indieni care dansează în vis, înseamnă că faci parte dintr-un colectiv mai puțin prietenos, la job. Visul te avertizează să fii mai atent la oamenii din jurul tău, pentru că aparențele înșeală deseori.

Dacă în vis comunici cu un indian, este semn că vei avea parte de o aventură uimitoare, vei face o călătorie într-o zonă turistică interesantă, probabil într-o regiune montană. Visul prezice o vacanță de câteva zile, cât de curând, care va fi foarte frumoasă.

Alte interpretări ale viselor cu indieni:

  • Visul în care vezi indieni îmbrăcați în haine festive, specifice, poate arăta că în curând vei face o călătorie exotică, foarte îndelungată.
  • Dacă visezi un indian, este semn că în viața reală ești persecutat de un bărbat și trebuie să ai grijă cum reacționezi, pentru a-l dezarma. Cel mai bun lucru este de a-l evita.
  • Dacă în vis întâlnești un prieten indian, este semn că în viața reală ai un prieten deosebit, care are calități mentale impresionante, pe care nici nu ți le-ai imaginat.
  • Dacă în vis faci parte dintr-un trib de indieni, înseamnă că faci eforturi pentru a-ți schimba viața și vei reuși treptat, cu pași mici.
  • Visul în care vezi un șaman sau un lider al tribului de indieni, simbolizează apropierea de natură. Dacă în vis trebuie să te confrunți cu un șaman, este semn că subconștientul îți arată că ai nevoie de o perioadă de singurătate, pentru a te liniști și odihni. Ideea este de a te concentra doar asupra propriei vieți, de a te bucura de libertate și de fiecare clipă, zi de zi.
  • Dacă în vis vezi un wigwam indian (un cort confecționat din piele) înseamnă că vei avea parte de o surpriză plăcută de la un om drag.
  • Visul în care ești un indian arată că trebuie să ai curaj, să riști pentru a realiza ceea ce îți dorești. Dacă visezi că faci parte dintr-un trib de indieni, arată că vei primi o invitație din partea unor prieteni pentru a face o vacanță plină de aventuri. De asemenea, visul poate prezice și întâlnirea cu o persoană care nu te place și pe care nu ai văzut-o de ceva timp.
Citește și:  Interpretare vis in care arunci lucruri importante la gunoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.