Interpretare vis in care apare icoana

0
32950
Interpretare vis in care apare icoana

Interpretarea viselor in care apare icoana. Atunci cand visezi o icoana inseamna ca vei avea foare multe momente de restriste insa trebuie sa te aduni deoarece vei trece repede peste ele numai daca nu te lasi napadit. Icoana din vis mai arata si faptul ca vei avea parte de multe momente vesele insa numai daca visezi mai multe icoane, iar acestea iti mai aduc si multe succes in tot ceea ce faci.

Daca visezi ca porti cu tine o icoana inseamna ca vei avea parte de unele noutati care iti vor veni prin intermediul unei scrisori, iar daca visezi foarte multe icoane in camera ta inseamna ca vei avea parte de foarte multe ghinioane.

Daca femeile sau fetele viseaza foarte multe icoane inseamna ca ele vor avea noroc deoarece se vor indragosti in curand. Daca va apare o singura icoana in vis inseamna ca veti reusi sa ajungeti la implinire sufleteasca, atingeti armonia deplina a sufletului si nu mai duceti grija de nimic, va intelegeti bine cu toata lumea iar atunci cand icoana din vis va apare intr-un loc sfant inseamna ca veti avea parte de multi prieteni si oameni care va iubesc.

Icoana din vis pentru tineri prevesteste multa iubire si mult noroc in relatiile cu cei de sex opus, insa atunci cand visezi o icoana care nu iti apartine inseamna ca vei avea parte de multa tristete, in cazul in care visezi o icoana care este a ta inseamna ca te vei indragosti iar atunci cand visezi o icoana care iti apare vag inseamna tot noroc si un destin favorabil.

icoana

O icoana de aur inseamna ca vei avea foarte multa fericire in viata in curand iar daca visezi ca te inchini la o icoana inseamna ca reusesti sa iti dobandesti linistea spirituala, iti gasesti pacea si echilibrul mintal. In cazul in care visezi ca te uiti la mai multe icoane inseamna ca vei primi stiri de la iubitul/ iubita tau/ ta, daca visezi o icoana muradar inseamna ca vei avea foarte multi amici sinceri care te ajuta la orice si te poti baza pe ei in orice moment.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un asternut

Atunci cand visezi o icoana pictata urat inseamna ca te vei intelege foarte bine cu cei din jur si vei lega prietenii adevarate iar daca visezi un portret icoana inseamna ca vei avea noroc in relatiile cu cei de sex opus. Atunci cand visezi ca porti o icoana in mana inseamna ca vei va trebui sa te ingrijesti mai mult de sanatate, deoarece in caz contrar te vei imbolnavi.

Atunci cand visezi ca saruti o icoana inseamna ca cineva iti aduce o noutate de care te vei bucura foarte tare iar daca visezi ca scoti o icoana dintr-un loc necurat inseamna ca vei reusi sa alungi energiile negative din viata si sa iti gasesti linistea sufletului. In cazul in care visezi ca dai o icoana unei fete frumoase inseamna ca vei avea un ginere in viitorul apropiat sau fata ta va avea un iubit.

Daca visezi ca te uiti la o icoana inseamna ca vei avea putere sa treci cu bine peste toate problemele, iar atunci cand visezi ca te uiti la icoane foarte multe si nu mai scapi de ele inseamna ca vei avea numai fericire, destinul iti este favorabil. In cazul in care visezi ca te uiti la o icoana aurita inseamna ca viitorul iti rezerva multe impliniri si bucurii. O icoana mare inseamna ca vei fi pus in impas foarte mare si vei reusi sa treci peste ghinioane numai in cazul in care esti destul de puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.