Interpretare vis in care fugi dupa cineva cu o motocicleta

0
1514
Om pe motocicleta, Foto: motorcycleblog.net

Visul in care fugi dupa cineva cu o motocicleta semnifica in general relatii tensionate cu anumite persoane. Daca opresti motocicleta exista sanse mari ca sa se aplaneze conflictele iar daca cobori de pe ea se poate sa existe o impacare cu cineva apropiat cu care ai avut in trecut niste dispute.

Om pe motocicleta, Foto: motorcycleblog.net
Om pe motocicleta, Foto: motorcycleblog.net

Motocicleta mai arata si agresivitatea cuiva, a celui care se viseaza conducand-o, arata de multe ori modul brutal in care rezolva niste probleme. Daca urmaresti pe cineva cu motocicleta si nu  reusesti sa il prinzi din urma e un semn de insatisfactie totala pe care o simti in viata ta si ar fi indicat sa analizezi care ar putea fi cauzele unei astfel de situatii. De cele mai multe ori in loc sa ne analizam pe noi insine ne pierdem timpul incercand sa gasim pe altcineva vinovat de toate nereusitele noastre. Daca reusesti sa ajungi persoana pe care o urmaresti inseamna ca iti vei clarifica niste neintelegeri. Vei reusi sa iti gasesti rezolvarea unei probleme personale. Daca persoana dupa care fugi e o fata atunci ca vei avea probleme in relatia din cauza geloziei. Daca este o femeie e semn ca o sa auzi barfindu-se despre tine, daca e un barbat atunci e un semn ca vei pierde niste bani iar daca recunosti in vis persoana dupa care fugi cu motocicleta inseamna ca vei reusi sa depasesti un moment greu sau o situatie dificila in care vei fi implicat in curand.

Citește și:  Interpretare vis in care esti pe post de consilier si ajuti pe cineva care sufera

Daca motocicleta se strica pe drum e semn de slabiciune, de cedare nervoasa, de rasturnare spectaculoasa de situatie, ceva se va schimba brusc in viata chiar inainte de a intelege exact ce se intampla. Daca opresti sa pui benzina inseamna ca iti vei schimba planul sau ca vei amana niste treburi. Daca intri in gard sau te rastorni cu motocicleta e un semn ca trebuie sa te impaci cu cineva.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.