Ascendent in Capricorn

0
5
Sursa: Sursa: blog.zing.vn
Sursa: Sursa: blog.zing.vn
Sursa: Sursa: blog.zing.vn

Nativii cu ascendent in Capricorn au o foarte mare problema si anume nu prea se descurca cu ei insisi, mai exact, cateodata au prea multa incredere in propriile forte, fiind in stare sa porneasca o avalansa, iar alteori nici macar nu sunt in stare sa isi faca propriile cumparaturi. De cele mai multe ori, acesti nativi sunt stabili si siguri pe ei intr-o serie de domenii, adesea in domeniul profesional, dar la fel de nesiguri si rezervati in alte circumstante precum in relatiile cu semenii. Astfel nativii cu ascendent in Capricorn, nu prea isi constientizeaza calitatile si cu atat mai mai mult nici macar cand altii ii lauda nu iau in seama si isi subestimeaza constant valoarea. In relatiile cu cei din jur sunt foarte sensibili, chiar pe plan sentimental, insa pot sa devina foarte cicalitori din dorinta de a-si manifesta spiritul protector.

Acesti indivizi sunt predispusi la probleme cauzate de stres, mai ales la stomac si de multe ori pot fi gasiti intr-o stare de depresie, deoarece potentialul lor de pesimisti este adesea la cote maxime, in ciuda faptului ca sunt pragmatici si cerebrali. Ar trebui sa incerce sa acorde putin mai multa atentie si vietii spirituale, poate asa vor mai capata putin optimism. De regula nativii cu ascendent in Capricorn sunt firi tacute, serioase, ganditoare, au o atitudine contemplativa si contradictoriu cu nesiguranta lor este faptul ca au uneori atata respect fata de propria persoana si atata deminate incat le-ar fi imposibil sa nu isi urmareasca in mod eficient scopul in viata. Trasaturile definitorii mai sunt si prudenta, precautia, simtul practic, fiind foarte strangatori si reusesc sa actioneze numai dupa ce au meditat indelung.

Ei sunt nativi perseverenti, pot depune eforturi de durata si au o mare ambitie, facand multe fara a se descuraja de cele mai multe ori, fiind in stare sa indure mult daca este in propriul lor interes, mai ales pe plan economic. O alta caracteristica a nativilor cu ascendent in Capricorn este aceea ca sunt mereu seriosi, chiar si cand fac o gluma, ei nu se pot detasa de aceasta atitudine, in ciuda faptului ca simtul umorului este foarte dezvoltat la acesti nativi, insa totul se leaga de o ampla planificare. Chiar si faptul ca niciodata nu rad inainte de a termina o poanta, face tot hazul.

Nativii cu ascendent in Capricorn intra mereu in competenta si ii face si pe cei din jur sa interactioneze, degajand nevoia de competitie. Tin insa foarte mult la propria imagine, iar hainele pe care le imbraca si felul de a se purta devin principala preocupare uneori, reusind sa para persoane cu mult succes. Ei devin in mai toate cazurile foarte puternic influentati de situatia familiala, fiind considerati responsabili, au mereu simtul organizarii, fiind printre membrii de nadejde si de incredere din familie, cei pe care lumea se bazeaza, deoarece sunt responsabili. Tocmai din acest motiv ei adopta un simt de traditie puternic, fiind responsabili inca de mici, par foarte muncitori si extrem de competenti la locul de munca, pentru ca mereu se intreaba daca fac suficient, daca merita ceea ce primesc, daca poe imbunatati ceva, fiind intr-o permanennta preocupare fata de viitor.

Chiar daca par la suprafata chiar reci, distanti, ei au o lume interioara bogata si de multe ori par ca au obtinut tot ceea ce au cu usurinta, insa nu e deloc asa, deoarece ei lupta mult, mai ales cu propria fiinta, traind in negare. Reusesc sa nu fie frivoli, cel putin sa nu para, dar in ciuda acestui fapt dau banii pe ce vor, lucruri de calitate desigur, iesind mereu in evidenta fara sa vrea, motiv pentru care finalul lor este mereu incununat cu succes. Poate ca au avut o tinerete sau chiar o copilarie grea, tinand seama de faptul ca inca de prunci le-a placut sa fie organizati si responsabili, motiv pentru care nu au reusit sa guste din tot ceea ce viata poate oferi la anumite varste si doar atunci, insa planeta care guverneaza aceasta zodie si anume Saturn, ii invata cu timpul sa se relaxeze, ajungand la batranete sa traiasca mai armonios.

Trasaturile generale ale acestor nativi cu ascendent in Capricorn se rezuma la: impulsivitate, omenie, sinceritate, veselie, amabilitate, prietenie, activitate, intelegere, dreptate, mila, fiind drepti, temperati, intreprinzatori si pot ajunge sa exceleze in meserii precum justitie, religie ori medicina. Nu le-ar strica insa sa mai calatoreasca si faca mai des iesiri in aer liber. Ei respecta si iubesc religia, fiind dispusi sa cerceteze teologia, analizand minutios orice informatie, insa in activitatile pe care le demareaza pot fi limitati de sanatatea lor deficitara. Aspectul fizic al nativilor cu ascendent in Capricorn consta intr-o statura bine facuta, sunt inalti si subtiri, insa au predispozitie catre garbovire, fata lor este de regula ovala sau lunga, au fruntea rotunda, ochii caprui sau albastri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here