Interpretare vis in care apare un computer/PC/calculator

0
4221
Interpretare vis in care apare un computer PC calculator

Interpretarea viselor in care apare un computer/PC/calculator. Atunci cand visezi un computer inseamna ca vei duce o viata moderna, vei fi inconjurat de tehnologie, informatii la care ai acces, dar si multa munca. Astfel poate ca in viata reala ti se vor deschide multe oportunitati, vei fi incadrat in mai multe domenii, dar calculatorul din vis mai poate insemna si lipsa de individualitate, lipsa de emotii, de trairi, de sentimente.

Atunci cand visezi ca computerul tau are o minte proprie, deci se controleaza singur, inseamna ca vei pierde controlul asupra unor situatii si vei avea o stare de neliniste, te poti simti coplesit/a de situatiile in care esti implicat.

Atunci cand visezi un calculator cu virus care iti da si multe erori, iar apoi se prabuseste, inseamna ca ceva anume in viata ta a scapat de sub control. Totodata, cand visezi ca iti achizitionezi un calculator inseamna ca o noua perioada va incepe pentru tine.

In cazul in care visezi ca nu stii sa operezi cu un calculator inseamna ca in viata de zi cu zi nu vei sti cum sa faci fata sarcinilor, mai ales celor de acasa si celor de la locul de munca. In cazul in care visezi ca lucrezi pe un calculator inseamna ca in realitate vei avea parte de promovare la locul de munca ceea ce iti va aduce si o serie noua de sarcini, mai multe raspunderi dar si mai mari satisfactii.

computer

Atunci cand visezi ca ai un computer foarte performant inseamna ca in realitate nu vei reusi sa iti implinesti scopurile din cauza unor forte exterioare, a unor circumstante nefavorabile. In cazul in care visezi ca te joci pe computer inseamna ca s-ar putea sa iti pierzi grupul de prieteni din cauza faptului ca esti prea egoist cateodata. Atunci cand visezi ca ti s-a blocat computerul inseamna ca in realitate nu vei aprecia deciziile pe care sefii de la locul de munca le vor lua si din acest motiv vei starni mici certuri.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un ciocan

Computerul din vis mai poate sugera si faptul ca te lasi prins in deciziile pe care altii le iau, nu ai personalitate, esti condus de toata lumea, te lasi purtat dupa cum bate vantul, nu ai puterea necesara de a spune lumii ce vrei.

Insa calculatorul din vis mai poate arata si faptul ca te simti superior fata de cei din jur. un computer mai poate arata si faptul ca nu prea stii ca comunici cu cei din jur, mai ales daca acesta este stricat, iar daca visezi ca este in stand by inseamna ca te lasi la mila celor din jur, simti ca nu te mai poti descurca singur, ai nevoie de sfaturi si de sustinere.

Atunci cand visezi un computer acesta mai inseamna si ca trebuie sa analizezi mai bine detaliile unei probleme inainte de a lua o decizie, trebuie sa vezi clar care iti sunt toate oportunitatile si sa nu o alegi chiar pe prima care ti se iveste. Incearca sa iti stabilesti un punct de vedere ferm si sa iti urmezi directia fara a te lasa influentat. Computerul din vis mai poate si simbolul unei persoane care pune la cale un plan plin de intrigi, face calcule, este minutios, tine cont de detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.