Interpretare vis in care apare eschimos

0
88
Eschimos Sursa: fotozaharia.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare eschimos. Atunci cand visezi un eschimos inseamna ca esti un om dur, esti capabil sa resisti la intemperiile vietii, nu te temi de nimic in lume mai ales pentru ca si tu la randul tau ai trecut prin prea multe si acum nu te mai uimeste nimic, esti in stare sa faci fata la orice si nu te lasi batut cu una cu doua.

Eschimos Sursa: fotozaharia.blogspot.com
Eschimos
Sursa: fotozaharia.blogspot.com

Pe de alta parte eschimosul din vis mai poate arata si faptul ca esti un om cu mult echilibru mintal, ai o putere interioara deosebita, esti perseverent si desigur cu toate aceste calitati vei reusi sa dobandesti tot ceea ce ti-ai dorit in viata. Nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic oricat de alunecos ar fi terenul pe care calci, metaforic vorbind.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand un eschimos iti apare in vis acesta iti arata de fapt, te avertizeaza asupra unui lung sir de intamplari ce urmeaza sa apara in vata ta, unele mai grele, altele mai usoare care in cele din urma te vor face sa fii un om mai bun, te vpr forma, te vor face mai puternic si mai statornic, pregatit sa infrunti orice situatie pe viitor. Cum ar spune romanul, „te calesti in viata trecand prin greu”.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Citește și:  Interpretare vis in care apar emotii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.