Interpretare vis în care apare desen

0
5236
Interpretare vis in care apare desen

Desenele din vis sunt adesea prezente mai ales în visele persoanelor care au o intuiție bună, au multă imaginație, creativitate, se exprimă în mod liber și nu au absolut nicio reținere în viața de zi cu zi, sunt persoane dezinvoltate, fără constrângeri, care nu fac niciodată compromisuri.

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi că faci desene multe înseamnă că în realitate vei avea parte de câteva dezamăgiri, deziluzii de proporții, mai ales dacă desenele din vis îți apar ca fiind foarte mari, aproape caricaturale.

Visul în care apare un desen poate fi o reflectare a exprimării tale creatoare sau a modului în care percepi lumea din jurul tău. Desenele în vise pot fi o modalitate prin care subconștientul îți comunică idei sau sentimente care nu au fost exprimate complet în starea ta de veghe.

desen

Acestea pot reprezenta, de asemenea, amintiri, aspirații sau temeri. E interesant să analizezi instrumentele cu care a fost făcut desenul – de exemplu, dacă a fost făcut cu un creion, aceasta ar putea indica faptul că ideile și sentimentele tale sunt încă în stadiul de formare și pot fi modificate ușor.

Citește și:  Interpretare vis în care apare că joci fotbal

Unii tălmăcitori de vise sunt de părere că atunci când visezi desene înseamnă că ești un om conștient de latura sa interioară, îți cunoști foarte bine spiritul, ești capabil de trăiri interioare foarte intense și, în plus, starea ta sufletească poate să fie dusă la extrem exact când te aștepți mai puțin. Poți să treci însă și foarte ușor, să faci slalom printre emoții, să nu rămâi stagnat într-o simplă stare.

Dacă visezi că desenezi înseamnă că ești capabil să te analizezi singur, în plus, îți poți da seama mereu de ceea ce e bine și rău, de greșelile tale, ai capacitatea de exteriorizare și poți să spui cu inima deschisă celor din jur ce simți.

În cazul în care visezi o foaie desenată înseamnă că simți că ești gata pentru orice, ești în stare să înfrunți orice obstacol, nu te lași doborât de nimic și, în plus, ai multe planuri pe care urmează să le pui în aplicare cu gândul că vei reuși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.