Ghicitul in palma – Linia soarelui

0
1696
Ghicitul in palma (11)

Linia soarelui este alta linie minora care se gaseste in palma. Aceasta este cunoscuta si sub numele de linia lui Apollo, pentru ca se termina pe muntele lui Apollo sau la baza degetului inelar. Aceasta are rolul de a oferi incredere in sine, sarm, insa si posibilitatea de a avea o cariera potrivita de succes. Linia soarelui insa nu garanteaza succesul in afaceri sau in viata profesionala.

Linia soarelui este de obicei situata paralel cu cea a destinului si ar trebui sa inceapa aproape de incheietura mainii si sa se termine la baza degetului inelar. Majoritatea acestor linii sunt insa mult mai scurte si pornesc de la linia capului.

Ghicitul in palma - Linia Soarelui
Ghicitul in palma – Linia Soarelui

Cand linia soarelui va incepe de la incheietura, insa este foarte scurta, asta inseamna ca persoana care are o astfel de linie si-a inceput cariera intr-un mod placut, insa a avut un esec profesional. Cand linia soarelui este puternica, lunga si nu are semne, aceasta va reprezenta o viata indestulata, fara probleme.

Citește și:  Ghicitul in palma - Creasta simiana

O cruce situata pe aceasta linie indica aparitia unei dezamagiri sau a unul obstacol in viata. Daca linia este intretaiata de o insula, aceasta va reprezenta posibilitatea aparitiei unui conflict important sau a unei dezamagiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.