Interpretare vis in care apare diapozitiv

0
188
Interpretare vis in care apare diapozitiv

Interpretarea viselor in care apare un diapozitiv se refera de regula la experientele tale trecute insa visul poate sa fie si unul premonitoriu.

De pilda, daca visezi ca te uiti pe un diapozitiv alb si negru inseamna ca vei avea un moment de cumpana in viata, cand iti vei pune totul intr-o balanta, te vei gandi la realizarile tale si la tot ce ai facut pana la acel moment iar imaginea nu va fi una prea placuta deci nu vei fi prea multumit.

Daca visezi ca te uiti pe un diapozitiv color sau culoarea predominanta este cea rosie inseamna ca ai mari framantari in ceea ce priveste viata ta, regreti ceva anume sau te gandesti prea mult la o fapta, ori pur si simplu ceva ti-a ramas fixat in minte pentru ca era prea iesit din comun.

Pe de alta parte daca visezi ca te uiti pe un diapozitiv si vezi oameni, acestia pot fi familia ta sau prietenii tai la care te gandesti pentru ca esti departe de ei sau ei sunt in alta tara, ori pot insemna si musafiri sau reuniune cu oameni pe care nu i-ai mai vauzt de mult timp.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o dinastie

Daca visezi ca te uiti pe un diapozitiv si este o singura persoana se spune ca te vei indragosti sau o persoana iti va cadea cu tronc, iti va place foarte mult caracterul sau. Faptele sunt foarte interpretabile insa deci daca visezi ca se infatiseaza o anumita imagine pe acel diapozitiv cel mai bine este sa te raportezi la propriile tale experiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.