Interpretare vis in care apare divort

0
12426
Interpretare vis in care apare divort

Interpretarea viselor in care apare un divort. Atunci cand visezi ca asisti la un divort inseamna ca in realitate vei avea neintelegeri cu persoana iubita, vor interveni gelozii, intrigi, va aparea un pericol iminent pentru familia si casa ta. Daca visezi ca esti implicat in mod direct intr-un divort inseamna ca in realitate vei avea o casatorie solida, lipsita de fapte necinstite, plina de credinta. Se mai spune ca in general ideea de divort din vis sau de despartire, separare, reprezinta de fapt informare asupra faptului ca persoana in cauza are nevoie de o perioada de pauza.

Puteti consulta si simbolurile pentru „complice” sau „adulter” ori „inselat”

Visul in care apare un divort este foarte confuz si difuz. Pe de o parte el poate sugera chiar faptul ca veti avea probleme in casnicie mai ales daca in realitate simtiti ca relatia cu persoana iubita scartaie, insa pe de alta parte poate sugera chiar contrariul si anume faptul ca veti avea parte de armonie si de multa veseli, cat si de momente pline de iubire.

Atunci cand visezi ca tu esti cel care vrea sa dea divort sau chiar da divort, inseamna ca in realitate casnicia ta este foarte sincera, deschisa, nu esti nici mintit, nici inselat iar partenerul tau nu ti-a fost niciodata infidel.

Poate sa sugereze insa si nevoia ta de a face o modificare, divortul nefiind cel care prevesteste neaparat relatia de cuplu ci poate fi interpretat si asemeni unui divort de propria persoana, poate ca trebuie sa renunti la o parte din tine, care nu te mai ajuta, e momentul sa treci pragul catre o alta etapa si sa iti asumi toate consecintele si tate riscurile la care singur te supui, totul avand la baza si o mare jertfa.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un administrator

divort

Divortul din vis mai poate sugera si nevoia ta de a fi din nou liber, lipsit de constrangeri, insa nu neaparat de relatia de cuplu asa cum am mai zis, e posibil ca in viata noastra sa existe si alte persoane care ne ingradeaza libertatea, de exemplu sefii de la locul de munca, parintii, prietenii sau fratii mai mari excesiv de protectori, care nu o fac tocmai din rautate ci pentru ca va face bine pentru ca nu vor sa va vada suferind.

Insa ce alta metoda de a invata mai bine in viata inafara de aceea de a te da cu capul singur de greutati?

Atunci cand visezi ca dai divort se mai spune si ca in realitate vei renunta la un proiect de la locul de munca care aparent iti da mari dureri de cap si te-ai saturat sa te tot zbati ca sa fie totul bine. Asdar il lasi balta si treci mai departe, fara nici o retinere, incepi sa iti faci curat prin ganduri, prin viata in general, lasand poate in urma chiar si un stil de viata vechi, adoptand unul cu totul nou si diferit.

Divortul mai poate insemna si faptul ca e posibil ca ceva sa se schimbe total, chiar daca poate in aparenta toate par sa mearga ca pe roate, vei fi pus in dificultate, cineva iti „rastoarna carul cu fan”, metaforic vorbind, exact cand nu te astepti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.