Interpretare vis in care apare un reflector

0
286
Interpretare vis in care apare un reflector

Interpretarea viselor in care apare un reflector. Daca visezi un reflector inseamna ca vei reusi sa treci cu bine peste anumite dificultati care pareau ca nu se mai rezolva odata.

Reflectorul din vis poate fi vazut si ca o luminita de la capatul tunelului, o raza de speranta care adesea apare ca sa iti arate ca nu e totul pierdut si ca mai ai o sansa de reusita.

Daca visezi un reflector la bicicleta inseamna ca nu ai incredere in propriile tale forte, esti incapabil sa socializezi sau schimbi experiente si opinii cu cei din jur, motiv care te face sa devii in cele din urma un inadaptat social, un om lipsit de perspective, care risca sa cada prada unei depresii majore.

Daca visezi ca esti in lumina unui reflector inseamna si ca cei din jur sunt cu ochii pe tine, lucru valabil mai ales la locul de munca, cineva asteapta momentul in care o sa gresesti ca sa te faca sa platesti sau pur si simplu pentru a-ti atrage atentia.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un caro

In aceeasi ordine de idei, daca visezi ca esti in lumina mai multor reflectoare e posibil sa devii o persoana importanta pe care cei din jur nu numai ca o respecta dar o si venereaza si cei mai multi dintre ei o invidiaza, deci trebuie sa ai grija si in acest context cu cine te imprietenesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.