Interpretare vis in care este dezordine mare in casa sau la locul de munca

1
28469
Interpretare vis in care este dezordine mare in casa sau la locul de munca

Interpretarea viselor in care este dezordine mare in casa sau la locul de munca reflecta in principal situatii ce se vor clarifica in familie sau la serviciu.

Daca visezi ca este mare dezordine in casa inseamna ca in curand unele probleme din familie se vor limpezi.

Daca visezi dezordine in dormitor atunci este un semn ca se vor limpezi problemele si neintelegerile pe care le ai cu partenerul(a) de viata. Daca ai avut sau inca ai tensiune in casa din motive ce tin de relatiile conjugale atunci visul te anunta ca incet incet totul va reveni la normal.

In cazul in care visezi dezordine in bucatarie inseamna ca afacerile tale se vor clarifica, te vei echilibra din punct de vedere financiar.

In situatia in care observi dezordine in timp ce esti in podul sau la mansarda casei atunci este un semn ca in viata reala ai probleme mai profunde de ordin psihologic sau cu identitatea ta. S-ar putea sa traversezi o perioada in care incerci sa iti stabilesti personalitatea ca si om, sa iti stabilesti un set de valori care sa te coordoneze in viata.

Visul semnifica faptul ca in curand vei reusi acest lucru, o sa ai multa liniste in familie.

Daca visezi ca esti in beciul casei si este dezordine inseamna ca lucruri foarte vechi vor iesi la suprafata in diferite imprejurari sau cu diferite ocazii, se vor lua in discutie eventuale schimbari majore in familie.

dezordine in casa

Poate sa fie vorba chiar si de o schimbare de domiciliu insa sunt mai putine sanse de a se da curs unor astfel de proiecte.

Citește și:  Interpretare vis in care pictezi pe o panza

Visul in care gasesti mare dezordine in camera de zi reflecta o harababura in relatiile cu cei apropiati sau cu neamurile, o situatie pe cale sa se rezolve in scurt timp.

Daca in baie visezi ca este dezordine mare atunci unele probleme cu sanatatea isi vor gasi rezolvarea intr-un mod cat se poate de simplu.

Visul in care vezi mare dezordine la locul de munca sugereaza faptul ca in viata reala relatiile cu colegii de serviciu si sefii se vor detensiona, poate sa ilustreze o perioada benefica din punct de vedere organizatoric sau se mai poate intampla ca la serviciu sa te puna pe un post in care reusesti mult mai bine sa iti arati profesionalismul.

Daca visezi asa ceva mai ilustreaza si schimbari de structura in cadrul firmei in care lucrezi sau in afacerea pe care o ai.

Visul mai are legatura si cu posibile contacte profesionale ca te vor ajuta foarte mult in profesia ta sau, in alta ordine de idei, este posibil sa primesti noi responsabilitati legate de o activitate profesionala.

Visul in care gasesti mare dezordine la serviciu ilustreaza un aspect pozitiv si anume faptul ca in scurt timp toate vor intra intr-o ordine normala, tot ceea ce nu ti-a convenit pe plan profesional pana acuma s-ar putea sa isi gaseasca o rezolvare fireasca. Relatiile tensionate cu colegii de munca se vor aplana in mod miraculos iar sefii iti vor arata mai multa indulgenta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.