Interpretare vis in care apare un gangster

0
77
Un gangster Sursa: creepcanroll.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare un gangster. Atunci cand visezi un gangster sau mai multi care vin dupa tine, inseamna ca apropiatii poate chiar cei mai buni prieteni ai tai te vorbesc de rau, vor sa iti strice reputatia, insa daca visezi ca tu esti gangster inseamna ca simti necesitatea unei impuneri fortate in viata, in grupul de prieteni sau la locul de munca, folosindu-te de puterea ta de manipulare, apelezi la timiditatea celor din jur si ii fortezi sa faca dupa voia ta.

Un gangster Sursa: creepcanroll.blogspot.com
Un gangster
Sursa: creepcanroll.blogspot.com

In cazul in care visezi ca ai un ganster langa tine inseamna ca e posibil sa beneficiezi de suportul unei persoane foarte influente, puternice. In cazul in care visezi ca un gangster te ameninta sau vrea sa iti faca rau inseamna ca tot ceea ce te inconjoara in viata de zi cu zi devine mult prea napaditoare, te doboara. In acelasi context e posibil sa te simti obligat sa faci exact ceea ce nu vrei deoarece stii ca nu ai incotro.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un elev

Cand visezi ca te urmareste un gangster inseamna si ca ai foarte multe pareri de rau pentru trecut, te cuprinde melancolia ca nu ai facut ce trebuia la momentul prielnic, acum fiind mult prea tarziu, ori poate chiar ai facut unele lucruri urate, te-ai purtat lipsit de demnitate fata de anumite persoane si acum regreti, insa nu mai poati da timpul inapoi si chiar daca ti-ai cere iertare tot nu poti sa faci nimic sa repari situatiile si sa legi relatiile rupte odinioara. Cand visezi ca esti gangster rau si te urmareste politia inseamna ca ai un suflet foarte putred si nu duci o viata buna, ai castiguri ilicite si faci mult rau unor oameni care nu merita.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.