Ghicitul în palmă – Linia soarelui

0
1712
Ghicitul in palma (11)

Linia soarelui este o altă linie minoră care se găsește în palmă. Aceasta este cunoscută și sub numele de linia lui Apollo, pentru că se termină pe muntele lui Apollo sau la baza degetului inelar. Aceasta are rolul de a oferi încredere în sine, farmec, însă și posibilitatea de a avea o carieră potrivită de succes. Linia soarelui, însă, nu garantează succesul în afaceri sau în viața profesională.

Linia soarelui este de obicei situată paralel cu cea a destinului și ar trebui să înceapă aproape de încheietura mâinii și să se termine la baza degetului inelar. Majoritatea acestor linii sunt însă mult mai scurte și pornesc de la linia capului.

Când linia soarelui începe de la încheietură, însă este foarte scurtă, asta înseamnă că persoana care are o astfel de linie și-a început cariera într-un mod plăcut, însă a avut un eșec profesional. Când linia soarelui este puternică, lungă și nu are semne, aceasta va reprezenta o viață îndestulată, fără probleme.

Citește și:  Ghicitul în palmă - Liniile palmelor
Ghicitul in palma - Linia Soarelui
Ghicitul in palma – Linia Soarelui

O cruce situată pe această linie indică apariția unei dezamăgiri sau a unui obstacol în viață. Dacă linia este întreruptă de o insulă, aceasta va reprezenta posibilitatea apariției unui conflict important sau a unei dezamăgiri.

Linia Soarelui, cunoscută și ca Linia Apollo, este un semn distinctiv în chiromanție, adesea asociat cu succesul, norocul și strălucirea personală. Această linie este văzută ca un indicator al abilităților artistice, creativității și a potențialului de a atinge faima. Nu este prezentă pe toate palmele, iar apariția ei poate sugera o cale de viață marcată de realizări remarcabile și recunoaștere.

Totuși, interpretarea acestei linii necesită o analiză atentă a contextului său și a altor linii din palmă. Linia Soarelui poate fi, de asemenea, un indiciu al unei personalități carismatice și a unui optimism contagios, influențând modul în care individul se raportează la lume și își urmează aspirațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.