Interpretare vis în care apare untură

0
2967
Interpretare vis in care apare untura

Atunci când visezi untura înseamnă că vei lega amiciții mari și prietenii de durată, vei cunoaște oameni buni care te ajută și te sfătuiesc în tot ceea ce faci.

Untura, în contextul tradițional, a fost adesea asociată cu abundența și proviziile. În trecut, a fi în posesia unei cantități mari de untură sugera pregătirea pentru perioade mai grele sau pentru iarnă.

De asemenea, untura poate simboliza energia stocată sau resursele pe care le ai la dispoziție. În interpretarea viselor, acest element poate fi un indiciu că ai resursele necesare pentru a face față provocărilor care urmează sau că acumulezi energie pentru o perioadă de timp mai aglomerată.

În cazul în care visezi că te dai untura înseamnă că îți dai seama că trebuie să fii mai dulce, mai tandru cu cei din jur deoarece ai mai multe de câștigat decât atunci când ești dur și rece.

Dacă visezi că folosești untura pentru mâncare în loc de ulei înseamnă că te vei îmbolnăvi grav din cauza alimentației necorespunzătoare, însă dacă ești cu capul pe umeri și nu te sperii, rezolvi ușor.

Citește și:  Interpretare vis în care apare unt

Atunci când visezi că cineva te dă cu untura înseamnă că vrea să ajungă mai repede și mai mult la sufletul tău, vrea să-ți câștige simpatia.

Dacă visezi că încerci să scapi de untură sau să scoți petele de untură de pe o haină înseamnă că vrei în realitate să lași în urmă unele sentimente de iubire care nu își mai au rostul, vrei să uiți pe cineva, să scoti din viața ta unele fapte, să lași în urmă ceva care nu te mai satisface sau nu îți mai este de niciun folos.

Atunci când visezi că gătești cu untură se mai spune și că îți vei face foarte multe cunoștințe noi de la care vei avea ce învăța și veți face un schimb reciproc de cunoștințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.