Interpretare vis in care apare untura

0
2949
Interpretare vis in care apare untura

Interpretarea viselor in care apare unturaAtunci cand visezi untura inseamna ca vei lega amicitii mari si prietenii de durata, vei cunoaste oameni buni care te ajuta si te sfatuiesc in tot ceea ce faci.

In cazul in care visezi ca te dai untura inseamna ca iti dai seama ca trebuie sa fii mai dulce, mai tandru cu cei din jur deoarece ai mai multe de castigat decat atunci cand esti dur si rece.

Daca visezi ca folosesti untura pentru mancare in loc de ulei inseamna ca te vei imbolnavi grav din cauza alimentatiei necoresunzatoare insa daca esti cu capul pe umeri si nu te sperii, rezolvi usor.

Atunci cand visezi ca cineva te da cu untura inseamna ca vrea sa ajunga mai repede si mai mult la sufletul tau, vrea sa iti catsige simpatia.

Daca visezi ca incerci sa scapi de untura sau sa scoti petele de untura de pe o haina inseamna ca vrei in realitate sa lasi in urma unele sentimente de iubire care nu isi mai au rostul, vrei sa uiti pe cineva, sa scoti din viata ta unele fapte, sa lasi in urma ceva care nu te mai satisface sau nu iti mai este de nici un folos.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un restaurant

Atunci cand visezi ca gatesti cu untura se mai spune si ca iti vei face foarte multe cunostinte noi de la care vei avea ce invata si veti face un schimb reciproc de cunostinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.