Interpretare vis în care vezi cum ești concediat

0
80

Visul în care șeful te concediază arată că în curând va trebui să iei o decizie foarte importantă, care îți va schimba viața. Visul este un semn că în realitate ești nesigur pe tine, nu ai încredere în abilitățile tale și a venit momentul să te analizezi mai bine și să faci o schimbare. Un vis despre concediere sau demisie în care șeful nu vrea să semneze decizia ta, înseamnă că vei avea probleme financiare în viitorul apropiat. Dacă în vis șeful te amenință că te dă afară de la muncă, din cauza unor erori, este semn că ești foarte obosit și în realitate nu poți depăși dificultățile.

Dacă visezi că ai fost concediat de la job și simți asta ca o eliberare de stres, înseamnă că vrei o schimbare în viața ta, pentru a scăpa de rutină. Visul te avertizează să nu te grăbești, pentru că toate vin la timpul lor.

Dacă visezi că ți-ai bătut șeful pentru că l-a concendiat pe unul dintre angajați, asta înseamnă că ai o stare de deprimare legată de relația de dragoste. Acest vis este un semn că ai o comunicare mai dificilă cu partenerul de viață, de ceva timp.

Visele în care vezi cum ești concediat se interpretează astfel:

  • Dacă în vis ești concediat și apoi faci ceva pe cont propriu, pentru a câștiga bani, este semn că în realitate vei primi un bonus sau o promovare.
  • Visul în care ai fost concediat de șef este un semn că te simți singur, că îți subestimezi talentul și profesionalismul și că trăiești cu frică să nu-ți pierzi locul de muncă.
  • Dacă ai visat că te-ai pictisit de locul de muncă și vrei să pleci, să schimbi totul într-o singură zi, asta arată setea ta de schimbare și faptul că nu ești mulțumit de ceea ce îți oferă viața acum.
  • Visul în care ai fost concediat sau ai plecat pur și simplu, fără să simți acea libertate cu privire la viitor și viitoarele alegeri, arată neputiința ta în fața unor probleme, dificultăți în luarea unor decizii.
  • Dacă visezi că ai fost concediat și vorbești despre asta, înseamnă că vei primi informații false.
  • Dacă în vis ești concediat cu scandal, asta arată că vei avea probleme, dar le vei depăși dacă ești curajos și ai capacitatea de a-ți exprima părerea și de a-ți arăta abilitățile.
  • Dacă în vis îți pierzi serviciul din cauza unui conflict în echipă, asta înseamnă că angajații vor avea parte de o surpriză plăcută la job, din partea șefului, care le apreciază munca.
  • Dacă în vis esti concediat fără niciun avertisment, în realitate este posibil să cunoști o persoană necinstită și trebuie să fii atent în luarea deciziilor, pentru a evita problemele cu ea.
Citește și:  Interpretare vis in care apare dedesubt

Visul despre concediere poate fi uneori un adevărat coșmar, mai ales dacă trăiești cu frica de a-ți pierde serviciul și în realitate.

Dacă în vis vezi un bărbat care a fost concediat, înseamnă că vor urma certuri și conflicte între rudele tale. Dacă în vis toți membrii familiei sunt concediați, asta arată că în curând va avea loc un mare eveniment în familie, care ar putea aduce și necazuri.

Dacă în vis scrii o cerere de demisie, asta arată că nu ești hotărât să faci un pas important și ai de gând să analizezi mai bine ceea ce vei face. Dacă în vis ești concediat, înseamnă că în realitate va trebui să muncești mai mult pentru a câștiga respectul celorlalți și a-ți dovedi capacitatea de profesionist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.