Interpretare vis in care apar multe numere

0
1862
Interpretare vis in care apar multe numere

Interpretarea viselor in care apar multe numere releva in linii generale castiguri insa in situatii mai particulare poate sa aiba legatura cu vesti de departe sau alte amanunte pe care trebuie sa ti le amintesti.

Daca iti apar in vis o sumedenie de numere si iti par fara de inteles atunci in realitate trebuie sa ai grija la ceea ce faci, semnaleaza ivirea unor modificari neasteptate si care te pot influenta pe o perioada foarte lunga.

multe numere

Daca iti apar fel de fel de numere in vis atunci este bine sa iti revezi planurile si pasii pe care urmeaza sa ii faci intr-o activitate, visul este un semn de mici erori ce iti pot da peste cap un intreg plan.

Visul in care iti apar numere pare semnifica unele pierderi in urmatoarele zile sau faptul ca nu o sa iti coordonezi bine activitatea cu cineva, s-ar putea sa nu te sincronizezi prea bine cu vreun coleg sau cu orice alta persoana cu care o sa stabilesti sau ai stabilit deja niste intalniri sau alte activitati.

In cazul in care iti apar in vis numere impare atunci se poate ca in scurt timp sa ai niste castiguri neasteptate sau niste realizari mai importante, visul prevesteste si niste vesti care te vor bucura, pot sa fie vesti privitoare la castiguri sau invitatii care iti vor aduce si unele avantaje.

Daca visezi numere de telefon sau vezi ca iti apar pe mobil asa ceva atunci este posibil ca cineva sa doreasca sa te contacteze neaparat, se prea poate ca cineva sa vrea sa iti dea o informatie, trebuie sa primesti o veste.

Citește și:  Interpretare vis in care mergi in vacanta si totul este pe dos, nu poti sa te simti bine

Aceasta ipostaza poate sa reflecte faptul ca o persoana nu are posibilitatea sa te caute sau nu stie cum sa dea dea tine, s-ar putea sa doreasca sa te roage pentru un favor sau sa lamureasca cu tine o treaba.

Visul in care iti apar numere sugereaza schimbari sau planuri pentru a schimba ceva, mai semnifica intalniri neprogramate sau evenimente inedite care iti pot schimba directia.

numere

Visul in care iti apar o gramada de numere amestecate semnifica o stare de deruta sau neintelegere a unei situatii in perioada urmatoare, daca eventual trebuie sa dai un examen sau ai nevoie de luciditate maxima pentru a planui sau pentru a realiza ceva atunci visul este un semn ca o sa ai mari greutati, o sa te lovesti de o gramada de amanunte care o sa se tot adune pana cand o sa te deruteze de tot.

In ipostaza aceasta este de asteptat sa ai mari batai de cap la serviciu sau eventual intr-o alta activitate programata si pe care trebuie cu orice pret sa o termini intr-un termen stabilit.

Exista posibilitatea ca visul sa fie si un semnal de greseala pe care o faci sau o sa o faci in curand, ti se atrage astfel atentia ca ceva nu este in regula. Cu atat mai mult cu cat in vis mai apar si alte persoane sau lucruri, se poate face astfel conexiunea logica si sa tragi concluziile firesti, doar in cazul in care vezi un singur numar sau o singura cifra se poate spune ca simbolizeaza ceva mai important si cu o tenta pozitiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.