Interpretare vis in care apare ulei

0
6625

Interpretarea viselor in care apare uleiAtunci cand visezi ulei inseamna ca nu poti sa te feresti de o pierdere. Daca vezi ulei care arde inseamna ca va trebui sa incerci sa faci economii iar atunci cand visezi ulei de floarea soarelui inseamna multa prosperitate. Daca visezi ca ai ulei de gatit pe care il versi inseamna ca vei avea parte de pierderi banesti iar uleiul de in din vis reprezinta numai semne bune.

Daca visezi ulei de masline inseamna si faptul ca vei avea parte de lucruri bune la locul de munca iar atunci cand visezi ca lucrezi cu ulei inseamna ca vei avea parte de necazuri mari. Daca visezi ca intrebuintezi ulei inseamna multa sanatate iar daca uleiul este murdar si lasa pete multe pe ceva inseamna ca ai reusit sa iti faci averea prin intermediul unei inselaciuni de proportii.

Atunci cand visezi o pictura in ulei inseamna ca vei avea parte de dificultati iar in cazul in care vei visa ca ai scapat ulei pe jos inseamna ca vei reusi sa scapi si de necazuri. Pe de alta parte spargerea unui vas cu ulei inseamna si o mare nenorocire iar daca visezi ulei varsat pe capul cuiva inseamna ca vei fi sus pus in functie, mai sus decat cei din jurul tau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare jambon

Uleiul vegetal reprezinta multa bucurie. Chiar daca in general uleiul este un semn bun in vis, atunci cand folosesti ulei pentru orice, in vis, reprezinta numai semne rele, insa numai pentru persoanele care de obicei nu folosesc ulei in viata reala, de exemplu femeile care gatesc, pictorii care folosesc culori pe baza de ulei sau bucatarii din restaurante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.