Interpretare vis in care te vezi la propria inmormantare

0
2407
Interpretare vis in care te vezi la propria inmormantare

Interpretarea viselor in care te vezi la propria inmormantare se refera in general la aspecte ce necesita o transformare, o schimbare de substanta.

Daca visezi ca asisti la inmormantarea ta atunci in realitate trebuie sa renunti sau chiar doresti sa renunti definitiv la un comportament sau la anumite aspecte negative din viata ta.

Daca in vis este timp ploios atunci in viata reala va urma o schimbare foarte benefica in scurt timp, se pare ca te asteapta norocul si buna dispozitie. In acest caz visul anunta niste reusite in plan material dupa o perioada mai neprielnica.

Daca in realitate ai o mica afacere atunci s-ar putea sa urmeze o revenire importanta si o sa iti mearga mult mai bine, tot ce te-a afectat negativ in ultimii ani se va risipi ca prin minune.

Daca in realitate nu esti in stare sa te debarasezi de un statut incomod ori o situatie care te pune intr-o lumina proasta atunci s-ar putea ca in scurt timp treburile sa se rezolve de la sine, in acest fel visul te anunta ca urmeaza zile mai senine si nu va mai trebui sa iti faci griji.

Visul in care asisti la inmormantarea ta si este o zi senina si insorita reflecta in realitate ca o sa te bucuri in momentul in care o sa revezi o persoana draga si pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp.

flori la propria inmormantare

Daca te vezi imbracat in costum sobru atunci urmeaza o schimbare in statutul tau profesional, sau imaginea ta publica o sa se transforme intr-una mai buna, s-ar putea sa te avanseze sefii in urma unor rezultate bune sau datorita faptului ca te-ai conformat fara cracnire la toate comenzile si dispozitiile venite de sus.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o mana

In situatia in care la inmormantarea ta visezi ca este foarte multa lume s-ar putea ca in realitate sa impresionezi placut pe foarte multi, multe persoane te vor aprecia pentru curajul si vointa ta indiferent in ce circumstanta se vor manifesta.

Visul in care esti la inmormantarea ta poate exprima printre altele si renuntarea la unele idei, unele modalitati de a privi lumea, visul prevesteste o schimbare si la nivel mental, se poate ca in curand sa te maturizezi si astfel sa renunti pentru totdeauna la un comportament ridicol sau prea copilaresc.

Totodata, a visa ca asisti la inmormantarea ta simbolizeaza in alta ordine de idei si ignorarea in oarecare masura a unor aspecte care iti displac si pe care ai vrea sa le “ingropi” cat mai adanc in tine fara sa realizezi faptul ca pot oricand sa se reverse la suprafata producand adevarate surprize mai mult sau mai putin placute.

Daca visezi ca nu mai este nimeni la inmormantarea ta ci asisti doar tu atunci s-ar putea ca in viata reala sa ai de gand sa ascunzi niste secrete foarte bine, te simti intr-un pericol de a fi descoperite anumite greseli sau fapte care nu iti fac prea mare cinste. In aceasta situatie se poate intampla ca in scurt timp sa treci printr-o situatie in care cineva o sa iti dea de inteles ca este cazul sa fii mai precaut(a) in relatiile apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.