Interpretare vis in care apare un microfon

0
1839
Interpretare vis in care apare un microfon

Interpretarea viselor in care apare un microfon. Atunci cand visezi un microfon inseamna ca simti in realitate nevoia sa te exprimi, sa te manifesti, vrei sa auzi si lucruri pozitive, nu numai negative si in acelasi timp vrei sa nu mai fie atat de mult rau in preajma ta. Visul in care apare un microfon prevesteste de regula nevoia de armonie launtrica de care are nevoie cel care viseaza.

Atunci cand visezi un microfon se mai spune si ca esti un om responsabil, nu lasi greutatile pe capul altora, iti place sa ajuti, sa iei decizii, ai un caracter puternic, nu te feresti de munca, iti aperi drepturile cu aceeasi diplomatie cu care iti indeplinesti si sarcinile.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un microfon inseamna ca vei lega noi relatii cu oameni buni si ca le vei consolida pe cele mai vechi, facandu-ti din prieteni adevarati frati, mai ales pentru ca acestia iti sunt fideli si te iubesc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o cisterna

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „reporter”, „crainic”, „jurnalist” etc.

Se mai spune ca atunci cand visezi un microfon inseamna ca te-ai saturat sa vezi in jurul tau numai aspectele negative, vrei sa faci ceva mai bun, atat pentru tine cat si pentru cei din jur, vrei sa progresezi, sa ajuti, sa te dezvolti intr-un mediu prolific si benefic, lupti pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.