Luna in relatie cu Marte

0
181

Cand Luna intra in conjunctie cu Marte, deci se afla pe aceeasi longitudine cereasca, nativii care au aceasta pozitie in astrograma indiferent la cate grade, vor fi mereu condusi de instinctul de a comite acte impulsive, mai ales pentru ca Marte, vesnic prezent peste puterea mai feminina si suava a Lunii, mistica de felul ei, isi arata masculinitatea, prin agresivitatea pe care o da nativului. Astfel acesta poate sa se opuna oricarei pareri exterioare si se va dovedi oarecum reticent la tot ce inseamna autoritate, control, iar Luna se afla si ea destul de nefericita deoarece aici intervine rebeliunea.

Marte da putere de lupta, arunca prejudecati personale, pana in extrema in care nativul va deveni grabit, mult prea intolerant, agitat, nesabuit, riscand astfel sa atraga o serie de necazuri asupra sa. Nativul trebuie sa invete sa isi tempereze energiile de acest tip, sa devina mai precaut si sa aiba o putere de judecata mai lucida, pe care numai el si-o poate dezvolta.

Emotiile vor fi si ele foarte puternice, ceea ce inseamna ca fie va fi foarte ranit in relatiile cu semenii, fie va rani la randul sau, mai ales pentru ca Marte tinde sa amplifice totul. In aceasta pozitie putem spune ca nativul trebuie sa isi tina gura de multe ori pentru a nu da gres, mai ales ca impulsivitatea sa il poate face sa actioneze sau sa raspunda pe tonuri destul de agresive, ce nu vor fi mereu agreate de cei din  jur, iar pentru asta trebuie sa invete sa mediteze.

Citește și:  Intelegerea horoscopului natal

Din pacate, in acest caz forta si inteligenta nu pot aduce decat ghinion, pentru ca nu sunt folosite cum trebuie. Luna in opozitie cu Marte se dovedeste de asemenea o pozitie nefavorabila. Nativul trebuie sa stea in banca lui, sa nu se grabeasca nici sa lanseze opinii, nici sa traga concluzii, mai ales pentru ca va fi dispus sa exagereze si va avea o energie oarecum negativa in relatiile cu semenii, totul ducand catre amplificarea conflictelor. Ca sfat general trebuie evitate nesabuinta, neglijenta in exprimare, impulsivitatea si in nici un caz nativii sa nu se lase manati de nervi, de pasiune. Intr-o alta ordine de idei, ei trebuie sa invete si sa se autocontroleze, pentru ca asa vor avea numai de castigat.

Marte

Luna in trigon cu Marte,  iata finalmente o pozitie care da multa putere nativului si il fac neinfricat, deosebit de curajos, intreprinzator, aici Marte isi foloseste agresivitatea deschisa pentru a-l ajuta pe nativ, dandu-i spirit de competitie, pe care de aceasta data stie cum sa il foloseasca, fiind diplomat in aceeasi masura si reusind sa isi fixeze mintea pe lucrurile de care are nevoie. Daca intervine si o supradoza de optimism atunci nativul poate sa aiba mult succes in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur, insa autocontrolul trebuie sa intervina si in acest caz, deoarece libertinismul de care poate da dovada duce catre extravaganta, catre risipa si, in cele din urma, catre pierderea unor bunuri. Se remarca in aceasta pozitie si o foarte mare rezistenta la boli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.