Interpretare vis in care cineva te streseaza incontinuu si nu mai poti scapa

0
939
Interpretare vis in care cineva te streseaza incontinuu si nu mai poti scapa

Interpretarea viselor in care cineva te streseaza incontinuu si nu mai poti scapa se refera la o lipsa de energie si la o lipsa de initiativa ori la faptul ca nu poti sa schimbi o situatie ce iti provoaca anxietate.

Visul in care o persoana te streseaza tot timpul si nu mai ai scapare poate sa reflecte in realitate vesti proaste de la persoana vazuta in vis sau in legatura cu ea, poate chiar sa exprime faptul ca in viata reala esti supus(a) unui stres permanent din partea unei persoane sau la locul de munca, reflecta o stare de presiune datorata unor lucruri pe care nu mai poti sa le indeplinesti ca lumea, apar greseli in activitatea ta si iti faci griji.

persoana stresata

Mai poate sa simbolizeze emotiile navalnice sau starile care te apasa mereu si sunt cauzate de ceva specific, o situatie fara iesire, o relatie incordata ce tine de mult timp si pe care nu reusesti sa o detensionezi.

Visul in care cineva te streseaza incontinuu si nu mai poti sa scapi reflecta criticile pe care o sa le primesti in curand, este posibil sa iti creeze o stare foarte confuza si plina de dubii in legatura cu ceea ce faci sau spui, o sa-ti slabeasca increderea in tine, poate ai nevoie de o pauza sa te mai relaxe si este necesara o detasare de munca sau de un program prea incarcat.

Daca visezi ca o persoana cunoscuta te streseaza incontinuu atunci este relevant ce anume iti spune in vis sau ce trasaturi le remarci, ori poate in realitate persoana respectiva are o nemultumire in legatura cu tine si vrea sa ti-o spuna in cel mai scurt timp.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi un orb

Visul acesta, sau scena aceasta ar putea sa prevesteasca niste vesti care o sa te usureze sau care o sa alunge niste umbre in legatura cu un subiect incalcit.

Daca visezi ca te streseaza un coleg de la serviciu atunci s-ar putea ca toata afacerea sa se invarta in jurul activitatii profesionale, cu mici exceptii, este posibil sa nu faci echipa buna deloc cu personajul respectiv ori te incarca in realitate cu prea multe sarcini pe care nu le mai poti finaliza.

stresata

Visul in care te strseaza vreun prieten sau o prietena poate sa reflecte dificultati intr-o relatie de amicitie sau in relatia amoroasa, conflicte si tensiuni ce pot da nastere la probleme, situatii neclare si obstacole, incrancenare si imposibilitatea de a depasi o criza.

Daca in vis iti apare o persoana necunoscuta care te streseaza cu tot felul de prostii si nu poti sa scapi indiferent ce ai face ar putea sa exprime micile probleme, nesemnificative, care se tot acumuleaza pe nesimtite in viata ta fara sa le acorzi atentie si va urma in curand clipa in care se vor strange atat de multe incat iti vor sufoca activitatile sau viata personala, simbolizeaza nepasarea de a lasa sa se stranga probleme fara sa le rezolvi in timp util.

Alteori asemenea scena din vis poate sa exprime in realitate realizari nesatisfacatoare pe care o sa le ai si care te vor demoraliza, cineva te va intrista, nu isi va tine cuvantul fata de tine, intelegere incalcata, afaceri in cadere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.