Pietre pretioase pentru Rac

0
725

Nativii din zodia Rac sunt persoane visatoare, mereu puse pe ganduri, romantice, uneori emotive si chiar introvertite, incapatante insa, cu toate acestea, sunt persoane deosebite cu interesante inclinatii artistice si culturale, care vor merge pana in panzele albe pentru a-si atinge scopurile. Si cum fiecarui Semn zodiacal ii sunt atribuite cateva pietre pretioase cu roluri diferite, in randurile care urmeaza va vom prezenta care sunt cele mai importante pietre pretioase pentru Rac.

Un lucru este sigur: atunci cand vine vorba despre aceasta zodie si pietrele pretioase, culoarea care domina este albul, culoarea puritatii, a frumosului si a sensibilitatii. Pietrele pretioase de culoare alba au un efect calmant asupra nativilor.

Talismanul zodiei Rac este calcedonia. Aceasta piatra pretioasa are un colorit deosebit, albul laptos fiind frumos brazdat de nuante de bleu, inspirand calmitate si relaxare. Poate fi purtata atat de catre persoane de sex feminin, cat si de catre persoanele de sex masculin. Este indicat ca nativii acestei zodii sa poarte calcedonia in momente de cumpana, in momente de stres si nervozitate maxima, pentru ca aceasta aduce linistea si relaxarea.

calcedonia

Piatra pretioasa protectoare a acestei zodii este carneolul. Chiar daca nu este de culoare alba, aceasta piatra pretioasa are efecte benefice asupra nativilor care o poarta, avand un rol important pentru atingerea unui echilibru emotional. Chihlimbarul este, de asmenea, o piatra pretioasa importanta care aduce echilibru, dar si veselie si buna dispozitie.

Citește și:  Luna in relatie cu Marte

Calcitul reprezinta o alta piatra pretioasa specifica acestui semn zodiacal. Nuantele sale difera insa, cea mai populara fiind cremul deschis. Aceasta piatra este destinata in special nativilor care ocupa functii de oratori si care au activitati intelectuale, fiind piatra potrivita pentru imbunatirea abilitatilor de comunicare si a relatiilor de comunicare, ajutand la o relationare mai simpla intre interlocutori.

O piatra pretioasa cu adevarat deosebita este piatra-lunii. Aceasta protejeaza familia, casnicia si copiii si este recomandat ca persoanele de sex feminin nascute sub incidenta acestui Semn zodiacal sa o poarte in ziua nuntii, considerandu-se ca piatra-lunii aduce noroc, dragoste si speranta.

Topaz1

Si topazul este o piatra cu efecte benefice asupra nativilor din zodia Rac, fiind perfecta pentru persoanele care ocupa functii de conducere, deoarece dezvolta capacitatea de organziare.

Acestea sunt cele mai importante pietre pretioase specifice zodiei Rac, iar efectele lor sunt cu adevarat benefice daca sunt purtate in situatiile potrivite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.