Cristale norocoase pentru zodia Balanta

0
1260
Cristale norocoase pentru zodia Balanta

Pentru zodia Balanta cele mai norocoase cristale sunt cele de aer, desigur, precum acvamarinul sau opalul, dar si cele de apa precum: marmura alba, coralul sau jadul. Acvamarinul este un talisman benefic pentru nativii din zodia Balanta, deoarece ii ajuta pe acestia sa se stabilizeze emotional, dandu-le energie pozitiva. In plus este si aducator de pace interioara, cat si cu cei apropiati, aduce curaj si putere de a lua decizii, ceea ce au nevoie cu siguranta nativii din zodia Balanta, ii ajuta sa isi purifice mintea.

Este un cristal bun mai ales pentru persoanele care lucreaza in domenii care au legatura cu oamenii, sau cu arta, de exemplu pictura, arhitectura, dar si servicii publice, relatii cu publicul, servicii non profit, cat si pentru cei din domeniul sanatatii, pentru turism, calatorii, cercetari. De asemenea este foarte indicat celor care sunt nevoiti sa calatoreasca mult pe mare.

Acvamarinul

Acvamarinul este foarte bun pentru cei din zodia Balanta mai ales pentru ca ii ajuta sa isi puna in valoare bunele relatii, sa intretina comunicari potrivite cu cei din jur. In vremurile de demult acvamarinul era purtat mai ales in calatorii pe mare de catre marinari sau navigatori, fiind considerat un cristal norocos care ii proteja pe purtatori de inec. Insa acvamarinul ajuta si la gasirea iubirii adevarate, sau la solutionarea problemelor din cuplu, cat si la aflarea adevaratului scop in viata.

In cazul in care nativii din zodia Balanta aleg sa il poarte mereu la ei atunci acvamarinul va deveni talismanul, amuleta lor, aducandu-le  in acelasi timp si multa putere psihica, incredere in propria persoana, flexibilitate, putere de schimbare, de acceptare a trecutului. Acvamarinul este piatra care aduce bucurii, frumusete, inhiba visele rele,  depresia, anxietatea, alunga agitatia cauzata de emotii, in plus el ajuta foarte mult la sanatate, aducand echilibrul hormonilor, reduce durerile de cap, intareste vazul.

Citește și:  Astrologie relationala - astrele si relatiile cu cei din jur
Jad
Jad

Jadul este de asemenea un cristal norocos si benefic pentru nativii din zodia Balanta, insa avand in vedere ca este o piatra sacra pentru stramosii nostri, in special pentru mayasii si chinezii din vremurile de demult, putem spune ca aceasta piatra reprezinta si intelegerea, perceptia asupra lucrurilor abstracte, el aduce intelepciune, viata lunga, o stare buna spirituala, pace, protectie si intelegere. Jadul este considerat a fi piatra viselor, a iubirii si a fidelitatii in cuplu, cat si a norocului, a bogatiei, a vietii lungi si a pacii. Jadul ajuta de asemenea si pe cei care sunt predispusi la accidente, motiv pentru care este indicat mai ales celor mici. Este foarte bun de asemenea si pentru inima.

Smarald
Smarald

Dintre pietrele norocoase ale nativilor din zodia Balanta se mai numara si smaraldul, acest cristal fiind considerat foarte bun pentru cei predispusi indigestiilor, cat si otravirilor. Smaraldul este o piatra foarte benefica pentru implinirea iubirii, pentru intelegerea lucrurilor abstracte, pentru a atrage bogatia. Coralul este si el printre pietrele norocoase ale nativilor din zodia Balanta, insa avand in vedere sensibilibitatea sa, nu are o putere atat de mare.

Lazurit
Lazurit

Coralul are mai multe nuante iar cel specific Balantelor este cel de culoare deschisa, in special bleu si verde. Ajuta foarte mult la protectie de energii negative, alunga visele rele, iar pentru cei de la tara, este bun pentru protectia pamanturilor de capriciile vremii. Si un alt cristal norocos pentru nativii din zodia Balanta mai este si lazuritul, acesta aducand autocontrol, stabilitate si echilibru emotional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.