Interpretare vis in care treci printr-un loc plin cu cadavre

0
7227
Interpretare vis in care treci printr-un loc plin cu cadavre

Interpretarea viselor in care treci printr-un loc plin cu cadavre se refera in primul rand la aspectele tale personale, atribute si lucruri pe care le-ai pierdut ori s-au diminuat atat de mult incat nu se mai remarca in caracterul tau.

Daca visezi ca treci printr-un loc plin cu cadavre si recunosti anumite trasaturi la unele dintre ele este posibil ca tocmai acele trasaturi sa evoce lipsa unui atribut sau a unei abilitati personale pe care ai pierdut-o mai de mult. De exemplu, daca recunosti o cunostinta sau un prieten inseamna ca iti pare foarte rau de o relatie pe care ai destramat-o chiar tu.

In cazul in care sunt multe cadavre stranse la un loc si treci pe langa ele poate insemna pierderea contactului cu apropiatii tai, cu oamenii in general, te-ai retras in singuratate si nu mai comunici cu nimeni in sensul adevarat al cuvantului. Daca vei observa printre ele o fata inseamna ca vei rupe o relatie amoroasa in curand.

Se poate intampla sa le visezi in stare avansata de degradare si atunci exista posibilitatea sa primesti o veste imbucuratoare in legatura cu niste bani. Multi bani. De asemenea se presupune ca simbolizeaza o boala ce este pe sfarsite.

In majoritatea interpretarilor asemenea scene prevestesc viata buna si indelungata, lipsa problemelor spinoase si intelegere deplina in casa. Se mai spune ca daca te opresti si nu treci de cadavre atunci vei avea oferte multe din partea persoanelor de sex opus, oferte de prietenie sau chiar casatorie.

In unele traditii se spune ca a visa asa ceva reprezinta de fapt sentimentele tale suprimate, inseamna ca ai trecut sau vei trece printr-o criza sentimentala care te va inhiba. Daca mortii se afla in fata ta atunci va urma sa se intample in curand iar daca treci mai departe si cadavrele raman la spatele tau atunci are legatura cu trecutul.

Citește și:  Interpretare vis in care te zgarie pisica

Indienii spun ca acest gen de vis prevesteste angajarea imprudenta intr-o relatie sau o afacere care iti va lasa un gust amar. Daca sunt imbracate in haine negre atunci este posibil sa ai un deces in familie, ori mai multe decese intr-o perioada relativ scurta. Pentru o fecioara acest vis semnifica mult stres de pe urma unor informatii confidentiale pe care le-a spus cui nu trebuia, sau le va spune in curand.

Daca esti indragostit(a) si visezi asa ceva atunci este un semn de esec in relatie, nu o sa iti poti tine promisiunile fata de persoana iubita sau nu o sa le tina fata de tine persoana in cauza.

In afara de faptul ca visul acesta este respingator si trezeste un sentiment de sila totala, poate prevesti si anumite boli sau ghinioane repetate. De exemplu, in cazul in care vezi ca se misca desi stii foarte bine ca sunt morti, atunci este posibil ca in viitorul apropiat sa patesti niste ghinioane ciudate la intervale foarte mici de timp.

Se mai spune ca nu sunt doar niste ghinioane simple ci chiar se vor asemana intre ele prin faptul ca se vor petrece in situatii si in preajma unor personaje asemanatoare, avand caracteristicile unor coincidente stranii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.