Uranus în relație cu Neptun

0
561
Uranus in relatie cu Neptun

Atunci când Uranus este în relație cu alte planete, el tinde să-și arate foarte bine forțele, mai ales dacă este vorba despre Saturn, Neptun sau Marte. Însă un Uranus singur nu va avea niciodată puterea sa cea mare, reușind să se exploateze la cote maxime numai în cazul în care este prospectat împreună cu planetele anterior menționate.

Astfel avem Uranus în conjuncție cu Neptun, care formează o poziție benefică, însă aceasta din păcate apare numai o dată la un secol, nivelul de acționare este mult mai puternic.

Asta înseamnă că dorința pentru nou a lui Uranus, dorința de progres, de reușită la cele mai înalte trepte, se accentuează implicând și misticismul și blândețea lui Neptun, ajungând astfel să dea rezultate geniale. Atunci când Uranus este de regulă poziționat într-o anumită casă, acesta nu va funcționa la reala lui putere decât în cazul în care apare aspectat cu Neptun, Marte sau Saturn.

Când Uranus apare în opoziție cu Neptun, aspectul lor advers nu se face prea observat în viața externă. Însă pe plan intern va afecta foarte mult, pornind adevărate lupte la nivelul rațional, la nivelul psihic, sufletesc, toate ducându-se între elementele de ordin obiectiv și elementele de ordin subiectiv.

Urmarile vor fi asupra comportamentului care tinde să se schimbe de la o clipă la alta, dar și asupra gândirii care poate funcționa total diferit față de obicei. Această luptă se poate purta sau nu, deși în semnul celor care s-au născut aici stă scris să fie ființe contradictorii și să fie mereu puși în situația de a alege între câștigurile spirituale și câștigurile temporale.

Citește și:  Trasăturile fizice ale zodiei Vărsător

Când Uranus formează un trigon cu Neptun, va fi influențată în mod pozitiv viața interioară, trăirile ajungând la cote maxime, gândurile fiind mereu procreative, benefice, de ajutor, atât nativului, cât și celor din jurul său. Astfel totul se conturează într-un echilibru perfect, iar balanșul nu poate fi deranjat de ceea ce înseamnă mediul exterior, nu vor exista scurgeri de energie și în niciun caz nu vor exista atitudini negative.

Această poziție a lui Uranus este foarte norocoasă, însă nu trebuie să mizăm prea mult pe ea, având în vedere că mai mult vor atârna în astrograma natală pozițiile celorlalte planete, influența trigonului fiind foarte mică.

De-a lungul secolelor, astronomii și astrologii au fost fascinați de dansul cosmic dintre Uranus și Neptun. Cele două planete, deși diferite în multe privințe, se completează în moduri surprinzătoare. Neptun, cu energia sa mistică și spirituală, adesea ne conectează la aspectele mai profunde și mai nevăzute ale existenței noastre.

Pe de altă parte, Uranus, planeta schimbărilor bruste și a revoluției, ne provoacă să reconsiderăm ceea ce știm și să ne deschidem către posibilități noi. Când aceste energii se combină, rezultatele pot varia de la iluminări spirituale până la revoluții personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.