Uranus in relatie cu Neptun

0
480
Uranus in relatie cu Neptun

Atunci cand Uranus este in relatie cu alte planete el tinde sa isi arate foarte bine fortele, mai ales daca este vorba despre Saturn, Neptun sau Marte. Insa un Uranus singur nu va avea niciodata puterea sa cea mare, reusind sa se exploateze la cote maxime numai in cazul in care este prospectat impreuna cu planetele anterior mentionate.

Astfel avem Uranus in conjunctie cu Neptun, care formeaza o pozitie benefica, insa aceasta din pacate apare numai o data la un secol, nivelul de actionare este mult mai puternic. Asta inseamna ca dorinta pentru nou a lui Uranus, dorinta de progres, de reusita la cele mai inalte trepte, se accentueaza implicand si misticismul si blandetea lui Neptun, ajungand astfel sa dea rezultate geniale. Atunci cand Uranus este de regula pozitionat intr-o anume casa, acesta nu va functiona la reala lui putere decat in cazul in care apare aspectat cu Neptun, Marte sau Saturn.

Cand Uranus apare in opozitie cu Neptun, aspectul lor advers nu se face prea observat in viata externa. Insa pe plan intern va afecta foarte mult pornind adevarate lupte la nivelul rational, la nivelul psihic, sufletesc, toate ducandu-se intre elementele de ordin obiectiv si elementele de ordin subiectiv.

Citește și:  Aspecte si orburi in interpretarea unei astrograme natale

Urmarile vor fi asupra comportamentului care tinde sa se schimbe de la o clipa la alta, dar si asupra gandirii care poate functiona total diferit fata de obicei. Aceasta lupta se poate purta sau nu, desi in semnul celor care s-au nascut aici sta scris sa fie fiinte contradictorii si sa fie mereu pusi in situatia de a alege intre castigurile spirituale si castigurile temporale.

Cand Uranus formeaza un trigon cu Neptun, va fi influentata in mod pozitiv viata interioara, trairile ajungand la cote maxime, gandurile fiind mereu procreative, benefice, de ajutor, atat nativului, cat si celor din jurul sau. Astfel totul se contureaza intr-un echilibru perfect, iar balansul nu poate fi deranjat de ceea ce inseamna mediul exterior, nu vor exista scurgeri de energie si in nici un caz nu vor exista atitudini negative. Aceasta pozitie a lui Uranus este foarte norocoasa, insa nu trebuie sa mizam prea mult pe ea, avand in vedere ca mai mult vor atarna in astrograma natala pozitiile celorlalte planete, influenta trigonului fiind foarte mica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.