Interpretare vis in care apare un buric

0
1282
Interpretare vis in care apare un buric

Interpretarea viselor in care apare un buric. Atunci cand visezi un buric inseamna ca depinzi de cineva, ca iti lipseste intiativa si curajul, ti-e teama sa actionezi de unul singur, insa mai poate reprezenta si mandria, orgoliul, trufia, egocentrismul, superioritatea, lauda de sine.

Se mai spune ca buricul in vis indica faptul ca persoana in cauza are un comportament egoist si ca se considera buricul pamantului.

Aici trebuie sa tinem cont de faptul ca buricul este cel care sugereaza faptul ca unii oameni au impresia ca totul se invarte in jurul lor.

Insa unii psihanalisti sunt de parere ca buricul simbolizeaza complexul matern, legatura dintre mama si copil, mai ales ca atunci cand se taie cordonul ombilical, practic se anuleaza legatura dintre mama si copil.

Se mai spune si ca tinerele femei care viseaza un buric au tendinte de lezbianism. Alte simboluri mai sunt si acelea conform carora buricul reprezinta o surpriza plina de pasiune iar daca iti visezi propriul buric inseamna ca prietenii pe care ii ai iti sunt foarte buni, iti fac momentele fericite.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o sarcina/ a insarcina

Cand visezi ca ai dureri in buric inseamna ca trebuie sa vizitezi locul in care te-ai nascut.

Pe de alta parte atunci cand iti simti buricul in vis inseamna ca esti constient de faptul ca lumea exterioara este in perfecta armonie cu tine, nu te simti constrans sau persecutat de cei din jur si nu iti faci singur zile amare, prin frustrari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.