Interpretare vis in care apar poame

0
597
Interpretare vis in care apar poame

Interpretarea viselor in care apar poameAtunci cand visezi poame cazute inseamna ca vei avea parte de foarte multe necazuri, ghinioane, daca visezi poame coapte inseamna ca in curand vei oficia o relatie iar daca visezi ca cad poame din pom inseamna ca vei avea un necaz foarte mare iar daca visezi ca dai cuiva cadou poame cuiva inseamna ca vei avea bucurie, daca visezi ca servesti pe cineva cu poama dintr-un bol inseamna ca vei avea parte de o intalnire cu multe satisfactii, daca visezi ca darami poame inseamna ca vei avea un succes iar atunci cand visezi ca mananci inseamna ca vei trai mult.

Daca visezi ca mananci poama din ciorchine inseamna ca vei fi trist iar daca visezi ca ai un pom care nu face roade inseamna ca sotia ta nu va putea avea copii. Daca visezi ca un pom se scutura de poame inseamna ai cunostinte buna iar daca visezi ca scuturi tu poamele unui copac inseamna ca reusestis a treci peste toate obstacolele.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un polonic

Poamele foarte uscate din vis reprezinta faptul ca vei trai mult timp, daca sunt verzi inseamna ca nu vei avea copii iar daca visezi ca le zdrobesti inseamna ca cineva vrea sa stie ce faci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.