Interpretare vis in care apari alaturi de un animal de companie ce ti-a murit

0
8378
Interpretare vis in care apari alaturi de un animal de companie ce ti-a murit

Interpretarea viselor in care apari alaturi de un animal de companie ce ti-a murit poate sa reflecte sentimente sau aspecte ale trecutului tau ce revin in actualitate.

Daca visezi ca apari alaturi de un animalut de companie care ti-a murit atunci este posibil ca in realitate sa simti o neglijare din partea cuiva, nu te mai baga in seama cineva, nu o sa mai beneficiezi te atentia deosebita a unei persoane apropiate.

Visul in care apar animale de companie reflecta aspecte intime legate de trecut sau relatiile pe care le cultivi in prezent, de asemenea, daca iti moare vreun animal de companie atunci este posibil ca sa iti reinnoiesti o legatura veche, o sa te cuprinda nostalgia dupa ceva, o sa cauti prietenia unei persoane, ai nevoie de loialitatea cuiva, simti nevoia de o persoana credincioasa in viata ta sau sentimentul acesta se va revigora, ai nevoie de siguranta, de apreciere, ai pierdut toate acestea si simti ca este timpul de a reface o parte din viata ta pe alte baze, viata ta o sa se transforme in clipa in care o sa realizezi ce mult conteaza prietenia adevarata a cuiva, pierderea cuiva drag o sa te faca sa gandesti cu mai multa atentie la relatiile pe care le ai.

Visul in care iti moare o pisica simbolizeaza posibilitatea de a scapa pentru o scurta perioada de adversitatea cuiva, o persoana prefacuta, o femeie vicleana pe care o vei descoperi in anturajul tau isi va slabi influenta pentru un timp.

caine care a murit

In acelasi timp daca visezi ca esti alaturi de o pisica ce ti-a murit recent s-ar putea ca in realitate sa ti se diminueze considerabil senzualitatea, spiritul rebel, imaginatia, nu mai ai suveranitatea de care te bucurai inainte.

Citește și:  Interpretare vis in care te joci cu un caine negru

Totodata, daca pisica este neagra, visul este un semn ca nu iti folosesti asa cum trebuie talentele tale psihice, puterile mentale se vor subrezi sau, in alta ordine de idei, exista posbilitatea sa te eliberezi de sub dominatia psihica a cuiva.

Visul in care iti moare o pisica de companie alba poate sa prevesteasca niste probleme, dificultati banesti, persoane potrivnice, mici certuri sau ghinion.

Visul in care apari alaturi de un hamster care ti-a murit poate sa aiba legatura cu voiosia si cu placerile trecatoare, micile bucurii zilnice, ceva se va schimba in acest plan, o sa se intample ceva si ti se va diminua starea de binedispunere, o cearta sau o disputa mai tensionata cu o persoana te va face sa iti pierzi bucuria si placerea de a mai interactiona cu anturajul  tau.

Visul in care apari alaturi de un animal de companie care ti-a murit semnifica o etapa in care este posibil sa iti reconsideri legatuile de prietenie sau de colaborare, te vei repozitiona fata de unii iar fata de altii vei incerca sa pastrezi distanta, vei avea pareri de rau, in alte cazuri asemenea vis poate sa reflecte desprinderea de o etapa a vietii, maturizare, te straduiesti sa te adaptezi din rasputeri la o noua situatie, te straduiesti sa iti pastrezi un comportament civilizat chiar si in conditii foarte aspre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.