Interpretare vis in care apare dictare

0
507
Interpretare vis in care apare dictare

Interpretarea viselor in care apare o dictare indiferent de persoana care o face porneste clar de la ideea de a conduce, de a guverna sau pur si simplu de a da ordine.

Desigur interpretarile sunt mult mai multe, deoarece atunci cand un copil mic viseaza ca i se da o dictare si este panicat, e posibil ca el sa fie doar speriat de micile lucrari de control de la scoala, de extemporale si alte verificari.

Aici visul este mai mult de maniera indusa, psihologica, insa daca un adult viseaza ca i se da o dictare de catre o persoana mai in varsta, acea persoana poate sa fie seful de la locul de munca sau poate sa fie un coleg care ii este superior si ii da anumite ordine, ii traseaza anumite sarcini.

dupa dictare

Pe de alta parte daca visezi ca persoana care iti da o dictare este de sex feminin inseamna ca cel care iti arata drumul in viata sau care are stapanire deplina pe persoana ta si pe faptele tale este o persoana care apartine sexului frumos.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pace / armonie

Aici putem vorbi de mama din viata unui copil sau de iubita din viata unui barbat, ori chiar de colega sau prietena. Ideea care se contureaza insa este tot cea de sefie, de stapanire absoluta, de control.

Mai putem spune si ca daca visezi ca seful iti da o dictare la locul de munca inseamna ca vei avea parte de noi responsabilitati sau ca pur si simplu veti purta o discutie importanta in care trebuie sa reliefezi ceva anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.